Välkommen (tillbaka)!

Mitt namn är ”Lisa” eller Lisa och jag skriver i första hand om den sidan av mig som få får tillfället att se. Det inkluderar många åsikter som mina nära och framförallt samhället i stort inte accepterar. Inte av mig. Jag är ju ”duktig”, en fin flicka med ett bra jobb, bil och bolån.

Det de inte vill veta är hur Lisa är och vad hon gör och tänker.

Jag kommer att skriva om mig själv som ”Lisa”, denna ambitiösa unga kvinna som klarat sig rätt bra, speciellt för sin ålder, en sådan där tjej som kommer vara VD inom fem år. Hon som bakar kakor och älskar alla människor. ”Lisa” har inte alls ont om pengar på något vis därför att hon tjänar sina egna pengar och hon gör det förnämligt väl, hon har fina klockor, väskor och kläder, outsinliga mängder kvalitetsskor och är enligt pappa staten, resultatet av vår avundsvärda demokrati, höginkomsttagare. Hon rör sig elegant i alla sociala situationer och hanterar enkelt även den mest aviga person med sin charmiga attityd och lättanpassade personlighet. Flitiga ”Lisa”, helt enkelt, en kanonpingla som också råkar vara en personlighetspärla och en arbetsmyra.

Och så kommer jag skriva om Lisa. Horan, som är en hittills obotbar nymfoman, besatt av män och framförallt kuk, allt som har med sex att göra och kan läsa spaltmetrar om allt från yonimassage till scat. Flickan som tidvis vill spendera en timme på att kåta upp dig utan att ens snudda vid din kuk enligt konstens alla regler för att sedan bli grovt förnedrad och spottad på. Hon som trots allt vill bli en bitter kärring så att det hon egentligen vill säga till de som har fötterna på sätet på tåget, tuggar med öppen mun eller pratar alldeles för högt i mobilen inte skulle förvåna varenda människa i hennes närhet. All politik är bedrägeri och vore det inte för upptäckten i fenomenet ”missnöjesrösta” så skulle Lisa inte göra det alls. Lisa gillar visserligen sin arbetsplats men hatar egentligen ”corporate bullshit” och tycker all hetsjakt på pengar, dyraste handväskan och alla (andra) former av mänsklig dumhet är vidrig. Visst kan Lisa bli VD, om hon inte vore så förbannat ointresserad. Hon vill helst bo på en gård och odla tomater, springa terränglopp i skogen, äta hemlagad mat, brygga öl och tälja smörknivar. Och knulla förstås.

Lisa är helt klart ingen vän av jantelagen vilket är tydligt från beskrivningen av ”Lisa”; människan nästan alla älskar direkt. Det är därför hon får absolut mest plats i denna blogg.

Nu har jag beskrivit mig själv i tredje person mer än som borde vara tillåtet under en livstid men det kändes rätt då jag identifierar med båda nästan lika mycket.
Jag har valt ett tema som är grönt och blått och fint för att matcha ”Lisa” medan Lisa styr innehållet med järnhand. Och aldrig har jag låtit mer schizofren trots att jag är fullt frisk…

Jag har bloggat tidigare om allt möjligt; knep för lyckad deepthroat, återberättelser från träffar och hur min hjärna kan vrida en enkel bussresa till en mardröm på tio minuter. Det här lär bli i ungefär samma stil.

Välkomna både nya och gamla läsare!

En reaktion på ”Välkommen (tillbaka)!

Kommentarer är stängda.