Dagens lapp – tonårskillar

Hur är det att ligga med en kille i tonåren? Jag har aldrig riktigt gjort det då jag attraherats av män sedan puberteten. I dag, när jag hade paus i musiken men med hörlurarna i (stänger ut lite av allt det jag inte vill höra) så säger 16-17 åringen mittemot ”shit, hon är het”.

Då tänker jag flera saker:

1. Smickrande!
2. Om jag vore man och yttrade min åsikt om detta så skulle 95% av befolkningen anse mig avskyvärd.
3. Hur enkelt vore det, och hur fel, att ligga med den här killen?

Jag attraheras inte av megamuskulösa män i reklam, jag suktar inte efter tjurnacke-killarna på tåget eller de som kvinnor generellt anser vara ”snygga”. Jag vill ligga med människor som fascinerar mig.
Och i dag gjorde en 16-åring det, bara för att han väckte mig nyfikenhet.

Lisa