Världens bästa sex

Han som gjorde mig mer restriktiv, han som lärde mig inse hur skadlig kärlek kan vara, han som satte ribban.

Jag har legat med fler människor än vad jag vågar erkänna. När jag träffade mannen som skulle vända och vrida på allt jag trodde om sex var jag redan uppe i ett tresiffrigt belopp. Inte för att antal partners garanterar kvalitet utan för att jag trodde jag sett och upplevt SÅ mycket.

Min märkliga utgångspunkt är att jag kan finna något vackert i det mesta.

Han spelade snuskig sexköpare för att jag tände på det.
Han låg alltid stilla när jag fick för mig att analsex passade bra och lät mig bestämma takten.
Han smiskade mig medan han knullade mig hårt bakifrån och efteråt skedade och kysste mig i nacken.

Tre exempel ur en historia lång och välgjord nog att fylla en novell. Hur någon kan dofta, smaka och kännas så perfekt är nytt för mig. Det finns ingen kropp eller person jag någonsin varit så hängiven till, så attraherad.

Han har också sina anledningar till att inte vara med mig. Och därför är jag inte med honom. Men förr eller senare ska jag få denna man och en målmedveten kvinna är svår att stoppa…

”Lisa”