Bokning av träff – del 1

Men GUD vad tråkigt att återigen få höra om hur tidskrävande en sexdejt är. Men vet ni vad? Ni får läsa det igen.

När jag tog mindre betalt (2500 kr / timme) så fick jag betydligt fler störda förfrågningar. Av flera anledningar önskar jag att jag sparat dessa men de är tyvärr förgångna. Utan att kunna citera ordagrant kan jag ge er några exempel:

”JAG VILL KNULLA DIG DIN JÄVLA HORA”
”vill du knulla? jag är kåt.”
”gillar du att bli påsatt bakifrån mmmm”
”vill du bli slagen och kallad fitta?”

Nu gjorde jag dessa författare en tjänst då jag uteslöt deras stavfel men i övrigt är dessa exempel överensstämmande med verkligheten.

Mitt jobb börjar alltså med att ta bort denna typ av meddelanden. Sedan besvarar jag de som verkar vettiga. Inte sällan behöver jag ställa en eller flera ytterligare frågor samt besvara eventuella spörsmål de har. En till tre dagar efter annonsering kräver detta ungefär en halvtimme av min dag.

Vad jag gör med icke-vulgära förfrågningar tar vi i en annan post.

2 reaktioner på ”Bokning av träff – del 1

Kommentarer är stängda.