Att ligga i lä

Att använda ordet ligga i rubriken var faktiskt medvetet. För det är där mina tankar ligger mer än vad som är lämpligt dessa dagar… Där kom till och med en böjning på ligga! Note to self: sök hjälp. Skämt åsido.

Monogami har fungerat fint för mig under en tid men när den inte innehåller alla de spänningsmoment jag ”behöver” så förvandlas jag direkt till en bortskämd tonåring. Det syns inte utåt men inombords känner jag mig nästintill kränkt av de avspisningar jag upplever från min partner.

Ett exempel var nu i helgen. Efter flera helger ifrån varandra, många jobbresor för oss båda och annars väldigt upptagna liv så skulle vi äntligen få spendera en fredagskväll utan några pockande måsten. Jag är sällan sen med att se möjligheter till sex och planerade inte att låta chansen gå mig förbi. På tåget på väg hem från jobbet gav jag honom tydliga instruktioner: ha på dig t-shirt och jeans (jag skyler inte med min svaghet för manliga armar…), jag ringer dig för att få hjälp med min förbannade dator och efter utfört arbete så inser jag, till min uppenbara bestörtning, att jag inte kan betala! Min ensemble bestod av ett par minimala men söta trosor av finare kvalitet, en ljusrosa, orimligt kort klänning och hästtofs. En riktig girl next door alltså. Han vet hur jag fungerar och det skulle inte vara några som helst problem att lista ut att jag ville bli ganska brutalt behandlad. Han däremot kunde förvänta sig en väldigt ömsint behandling enligt alla hans preferenser…
Allt var klart och jag hade förberett mig minutiöst. Min hingst/gentleman behövde endast klä sig som överenskommet.

Vad gör karln? Han somnar innan klockan hunnit bli nio. Fem (FEM!) gånger går jag in i sovrummet och väcker honom försiktigt med återkommande löften om att han ska gå upp. Som den hoppfulla idiot jag är så satt jag vid jobbdatorn i köket, redo för ”IT-killen” som skulle visa sig svika sitt uppdrag och det hela slutade med en mängd frustrerade jobbmail och några glas vin. Ingen kuk alltså till min stora besvikelse. Lärdomen av kvällen var att jag är oerhört effektiv när jag är kåt och sur, det ska ingen ta ifrån mig.

Sedan var det ungefär likadant hela helgen. Mina försök till närhet möttes av ”jag är trött” och att bli nekad finner jag svårt att hantera. Ska man tro alla duktiga ”experter” så är det sannolikt en övergående period men lite själviskt saknar jag dagarna då jag kunde få uppleva de sjukaste fantasierna med några timmars framförhållning… Nya kroppar att utforska, nya livsöden, nya platser. Men jag sitter här i min villa som mitt sexjobb delvis betalat och är hopplöst förälskad i en man som inte vill knulla.

”Lisa” och Lisa krockar ibland och detta är ett ypperligt exempel så en sådan kollision.