När katten är borta…

…ligger jag inte med andra män. Däremot fantiserar jag om dem, och det är väl tillåtet?

Jag har några fina, och ett gäng mindre charmiga, minnen som ibland dyker upp och eftersom Lisa inte så särskilt petig så kan jag dela med mig av några av dem. De får etiketten ”träffar” och kommer inte vara alltför utförliga då jag fortsättningsvis månar om mina klienters privatliv. Men lite snusk har väl ingen dött av?

Incestuös/krävande/allmänt störd (beteckning på träff, lev med det eller gå vidare)
Det var en man som jag i mina tidiga år såg som vettig. Han var verbal, hade en fin kuk och trevlig teknik. Han hade köpt en vibrator som jag använde medan han satte på mig bakifrån ute i familjens sommarhus. Det var första gången jag kom med betalning. Vi duschade tillsammans i hans nyrenoverade badrum men vad var förresten inte nytt i hans drömkåk?

Därefter upplevde jag honom som lite krävande. Han tyckte att jag skulle finnas på ”standby” trots att jag var tydlig med att jag hade ett vanligt 40-timmarsarbete. Sista droppen var när jag fick ett samtal sent på natten då han tyckte att det var fullt normalt att jag skulle ta en taxi till hans sommarställe (minst 7-8 mil) och att hans son var i bilen (!) som inte skulle bli förvånad eller upprörd av min ankomst eller tänkta, följande aktiviteter. Vid det här laget hade jag redan hunnit föreställa mig en extremt obehaglig situation – som han utan tvekan hade iscensatt fullt medveten om dess resultat.

Han ville dirigera sin son i ett samlag med mig. Mitt svar? Nej tack. Jag kan spela någons släkting men det finns en väldigt tydlig gräns och den går vid att ligga med mina eller min partners familjemedlemmar, och då har jag varit med om en hel del. Mitt nekande och efterföljande undvikande triggade honom och han blev snabbt hotfull och obehaglig.

Han var min första köpta orgasm och han var min sista rejält obehagliga kund. Tänk hur det kan gå…