Leka med elden

I går hade vi en omgång av sorten ”herregud det var så länge sedan, jag har saknat dig och din kropp” och det var helt fantastiskt. Så, irrationell och impulsdriven som jag är så har jag nu fått dofta på blommorna och ska ha MER!

På jobbet idag satt jag i möte när jag såg ut mot ingången och det stod en ytterst välklädd herre där. I kostym! Jag har en väldigt begränsad lista av stilar som gör mig kåt och en välsittande, välskräddad kostym hör dit. Då slog det mig: han har ju varit på en tråkig jobbresa och hade något viktigt just idag så chansen att han kliver in genom dörren i kostym är ganska stor. Där tog min produktivitet slut för dagen.
Det är visserligen ett återkommande fenomen, framförallt om det finns sexplaner inblandade.

Hur som helst låtsades jag bry mig resten av dagen, vilket alltid verkar lura mina kollegor, och skyndade sedan hem för att successivt gå från ”åh, kostym!” till ”mitt smink kommer rinna när han deepthroatar mig”. Som det brukar.
Nu ska jag inte vara självisk förstås utan har själv piffat till mig. Kvällens planer vill jag inte skriva om eftersom jag då sätter ribban ännu högre för mig själv. Det kan ju faktiskt vara så att han inte vill. Han gick upp 5 i morse och har flugit, jobbat och sedan flugit igen och det gör det bara bättre, för mig, för han kommer dofta som en riktig man men värre, för honom, eftersom han nog bara vill titta på House of Cards och somna på soffan.
Risken finns att jag blir nekad och kommer önska att jag onanerade redan vid 19-tiden.

Men det finns en liten chans att han är totalt med på noterna och då kan det bli ännu en kväll att minnas. Så nu får det bära eller brista!

En reaktion på ”Leka med elden

Kommentarer inaktiverade.