Säljarguide: En träff i praktiken

Varning för extrem röra. Alla träffar är unika så att beskriva ETT tillvägagångssätt är omöjligt. Jag kommer med andra ord famla i mörket och plita ned det jag kommer på. Lite som det brukar bli när jag skriver.

Innan du åker hemifrån

Jag behöver inte berätta om hur man duschar, kollar så fötterna är lämpliga att ses av en annan människa trots att det är december eller hur man rakar benen? Nej, vi hoppar över det.

Det jag däremot kan hjälpa till med är att se till att du har allt du behöver med dig.

Fungera noga, väldigt noga, på vad din kund sagt och skrivit. Bestäm dig för att ditt dåliga minne inte existerar och kom ihåg allt ni diskuterat.
Du har hans mail, läs dem igen. Under telefonsamtalet skrev du förstås ned vad ni kom överens om.
Gör detta innan du gör dig iordning så att du kan tillgodose eventuella önskemål om utseende och kläder.

Packa speciella kläder och leksaker. Tar du med dig leksaker så lägg dem inte lösa i väskan eller i en jävla systemkasse. Ha lite klass och skaffa en snygg kartong eller necessär att ha dem i.
Förresten (nu spårar jag ur, sa ju det), gällande leksaker: tvätta dem alltid innan och efter lek med tvål och vatten och sedan handsprit. Så blev det sagt.

Kondomerna, i necessären jag nämnde i förra inlägget. Ner med dem.
Busluren och din vanliga telefon. Laddade till tusen, förstås.
Ta med något du kan snygga till dig med om sminket förstörs så du inte ser ut som att du varit uppe i tre dygn på hemvägen.
En hårborste.
Jag brukade ha med extratrosor (nu blir det personligt men jag har en tendens att bli rätt våt), män brukar gnida en massa försats på dem också som jag inte behöver ha i byxorna.

Se till att allt du behöver inför träffen ligger så du inte behöver stå och gräva bland näsdukar, gamla kvitton och dina trehundra läppglans. Du ska kunna snappa upp dem snyggt och enkelt.

Det som du är mer rädd om, plånbok och sådant som avslöjar din identitet ska du lägga på ett säkert ställe. Jag brukade alltid plocka ut bankkort och ID-kort ur plånboken och lägga dem i innerfickan på jackan.

Dubbel- och trippelkolla vart du ska och hur du tar dig dit i tid. Att komma för sent är inte ok för seriösa sexsäljare.

Red ut med kunden hur ni ska hitta varandra om ni ska ses på hotell eller liknande. Fråga om du kan smsa när du är framme eller hur ni ska göra. Stå inte i en hotellobby och se förvirrad ut. Det kommer bara göra dig stressad.

Innan du är framme sätter du dina mobiler på ljudlös och med alarmet på som jag skrivit om i ett tidigare inlägg. Det är otroligt avtändande med en telefon som ligger och ringer när hans kuk är i din hals. Påminn dig om hans namn, även om det är fejk. Det får dig att verka mer personlig.
Ta några djupa andetag, njut av fjärilarna som vittnar om att du snart ska få träffa en helt ny människa. Att erat möte är unikt och att du ska få känna den där kicken av att göra det här jobbet. För att du är så förbannat bra på det.

Under träffen

Som sagt, ingen träff är den andra lik så jag kommer bara ta upp några generella tips.

Eftersom du förberett dig så väl så är du bekväm. Allt är i sin ordning och nu kommer den roliga biten.
Hälsa på varandra enligt situation. En kram, ett handslag, puss på kinden: du måste själv avgöra vad som är lämpligt. Samma med namnet som du nu självklart har stenkoll på: är ni bland folk kanske du ska vänta med att använda det tills ni är ensamma (någon kan höra som vet att det inte är hans riktiga namn).

ALLA mina första träffar börjar med att talas vid. Lär känna varandra lite utan att ställa för personliga frågor. Om han är gift, sambo eller singel är en nono-fråga. Det sista du vill är att få honom att tänka på personen han bedrar. Känn av stämningen och kom ihåg att alltid, alltid, alltid fokusera på honom.

Ska du byta om så frågar du vart du kan göra det. Se till att kondomnecessären och eventuella leksaker tas fram (du vill inte behöva springa ut till hallen mitt i det roliga).

Vad som händer sedan får du använda din intuition till.

När det kommer till det som kan bli lite struligt, att sätta på kondomen, så har du förberett väl och har dem nära till hands. Man lär sig snabbt att göra det smidigt. Håll stämningen uppe så gott du kan fast du är väl medveten om att män nästintill VILL DÖ när kondomen ska på. Säg till exempel något uppmuntrande om hans penis. Sånt gillar de. Jag har massvis med tips.
Själva tekniken lärde du dig i högstadiet så det tar jag inte upp (om du vill så fråga, vet jag).
Jo, vänta. En grej jag aldrig lärde mig på penisattrappen av trä var att du måste kontinuerligt ”dra upp” kondomen medan du trär på den. Träpenisen var säkert 25cm lång vilket inte riktigt motsvarar verkligheten i de flesta fall så det är värt att nämnas. Det får inte bli någon liten korv (haha, i brist på bättre ord) mot roten utan hela ska på. Annars krullar den jäkeln ihop sig.

Jag har redan berättat hur du ska ta hand om använda kondomer så det struntar vi i.

Om du inte gått innan alarmet ringer så är det en perfekt ursäkt att påpeka att tiden är slut.
Var inte blyg för att be att få låna toaletten för lite ”damage control”. Jag skulle dock inte stänga dörren (då jag inte har uppsikt över mina saker) men det får du avgöra själv. Behöver du faktiskt använda toan och inte bara fräscha till dig måste du förstås stänga dörren och då kan du komma ihåg att ”Lisa blev aldrig bestulen, någonsin” och hoppas att du varit smart nog att välja samma kvalitet på kunder.

När allt mys, alla roligheter och trevliga samtal är över så ser du till att allt du hade med dig är i din väska. Din inre komihåg-lista använder du nu.

Efter träffen

Om du är i en situation där du kan vara extremt diskret så kan du räkna pengarna. Det kommer stämma i 99.99% av fallen då köparen redan räknat dem. Han vill inte betala för mycket men han vill heller inte vara en total skitstövel och ge dig för lite. Men har man pengar så räknar man dem ju, eller hur?
Lägg dem på ett säkert ställe under hemresan, det vore snöpligt att bli rånad nu.

Dubbelkolla att du har dina saker med dig och skulle du ha glömt något så maila kunden. Var du hemma hos honom så smsa (innan hans sambo/fru hittar dem!). Jag har lyckats glömma en vibrator, ett halsband, min jacka och ett ridspö under min karriär så jag vet vad jag pratar om…

Fem nya mail från kunder minsann. Nu lockas du att ta två flugor i en smäll; du har ju kondomer, du är i hyfsat gott skick och potentiellt på en central plats. Men nej, gör det inte. Du är oförberedd och mindre försiktig än du skulle vara om du hade mer framförhållning. Åk hem och behandla nästa kund som du gjorde den förra. Låt det ha sin gång så blir träffarna fortsatt bra och du mår bättre.

2 reaktioner på ”Säljarguide: En träff i praktiken

  1. […] Om guiden och min avsikt med den: Intro Ska/borde du sälja sex Vilka ska du träffa Säkerhet Diskretion Hallickar m.m. Skydd, hygien (och utseende) Tjänster Incall vs outcall Annonser och bilder Priser, betalning och tid Mail Telefon En träff i praktiken […]

    Gilla

Kommentarer är stängda.