Säljarguide: Priser, betalning och tid

Priser

Det här är en svår fråga som diskuterats i evighet: vad ska jag ta betalt?

Jag är lika luddig som andra varit. Det finns så många olika faktorer som spelar in.
Tjänster, erfarenhet, utseende, kvalitet på annons, bemötande, flexibilitet, träffen i sig.

Du måste sätta ett pris du känner dig nöjd med.

Ett bra ställe att börja på är, och nu är jag sådär vansinnigt rakt på sak, är hur intelligent du är. Det kommer du allra längst med. Tjejerna som tar mest betalt är vältaliga och framstår som självständiga, smarta kvinnor med skinn på näsan. Med utbildning, jobb, social förmåga, allmänbildning och vett.
Några av dessa kan jag garantera är precis vad de ser ut att vara. De som inte har så mycket att erbjuda i hjärnkontoret tar normalt lägre priser eller behöver sänka sina priser.

Det går mycket ut på vilka och hur många kunder du vill ha. Med lägre priser sjunker kvaliten, generellt.

När jag började tog jag 2500 per timme, höjde till 3000 och avslutade på 4000. Jag är ingen fotomodell eller har stora bröst. Men jag är vacker, smart, charmig, social, rolig och en jävel på sex. Jag är noggrann, tydlig och en mästare på att låtsas. Du får många kunder om du bara är ung och smal men inte av den bättre typen. Tänk på vad mer du kan erbjuda. Om du är ung, snygg, smal, smart OCH charmig är du en rockstjärna och borde höja priserna direkt.

Visst kan du titta på andra säljares priser och jämföra dig men det du till slut ska göra är att tänka på dina kvaliteer och själv avgöra vad din tid är värd.

Kom ihåg att du inte, under några omständigheter, säljer din kropp. Du utbyter tjänster och tid mot pengar.

Om du planerar att sträcka dig till en kort hälsningsfras för att sedan bli påsatt medan du fejkstönar så kanske du borde hålla dig till 1500 i timmen men om du ska skapa UPPLEVELSER för dina kunder så sikta mot stjärnorna!

Betalning (detta gäller i huvudsak nya kunder, stammisar vet du betalar för sig direkt)

Överlämnadet av pengarna kan ibland vara lite obekvämt men man vänjer sig.

Du ska helst inte behöva fråga efter betalningen och det behöver du sällan göra med rätt kunder.

När ni ses hälsar ni på varandra med en stor kram (ni ska ju ändå ligga snart, en kram är väl inte så mycket begärt?). Han lämnar över pengarna (jag föredrog i kuvert men det är inte så viktigt då jag alltid haft handväskor med behändiga fack) och du lägger dem i din väska som du helst lämnar i hallen ifall något skulle gå fel. Beroende på hus/hotellrum/lägenhet så har du väska/jacka med pengarna på ett ställe där du skulle märka om kunden skulle gå till eller där du har uppsikt. Hallen är normalt bra då ingen normalt skulle knalla ut dit på ett ärende plus att du enkelt tar allt med dig när du går. Det har hänt att kunder snappat tillbaka pengarna när eskorten inte sett men turligt nog har det inte hänt mig. Lämna aldrig pengar någon annanstans än i din väska eller jacka!

Skulle det gå cirka fem minuter utan åsyn av cash så frågar du. Låt inte det vänta till slutet av träffen, det kan sluta med besvikelse. Jag brukade säga något i stil med ”ska vi lösa business-sidan så det är överstökat” på ett ytterst trevligt vis och fick alltid tillbaka ”oj, självklart!”. Glöm inte att betalningen sker INNAN sexet. Inom fem minuter är en rimlig regel att hålla sig till. Våga fråga, det är lätt att glömma för kunden som självfallet är tagen av din charm.

Acceptera inga former av ursäkter för utebliven betalning. Jag träffade en kund en gång som hämtade mig i hans bil (gör inte det med nya kunder, detta var någon jag träffat förut) och sa att han inte kunnat hämta ut pengar. ”Ska vi inte göra det nu då?” frågade jag med glimten i ögat. Så körde vi till en bankomat. INGA ursäkter. Gå direkt om det strular, de ska ha löst pengafrågan i förväg.

Jag räknade aldrig pengarna framför kunden. Det känns tacky. Och jag har bara en gång fått för lite vilket jag påpekade och fick extra vid nästa träff (av herren som är den enda sexköparen som slickat mig till orgasm – fina minnen…) Känner man sig osäker så visst. Efter ett tag lärde jag mig hur 4000kr i 500-sedlar kändes. Hah, nästan lite sorgligt 🙂 Lägger det till mitt CV: ”Kan hitta alla fel andra skulle missa. Vet hur mycket kontanter jag har i handen av erfarenhet”.

Jag borde inte behöva nämna detta men var försiktig med pengarna när du åker hem. Att springa runt med en massa kontanter är sällan bra. Innerfickor eller djupa, stängbara fack i väskor är bäst. En het sommardag utan jacka och osäker väska stoppade jag ned pengarna i BHn. Inga vägar är för långa (säger man så?)

Tid

Jag har alltid varit ganska generös med tid, speciellt om jag gillat min dejt. Dock ska man komma ihåg att många sexköpare utnyttjar din snälla ”jag är ingen klocktittare”-text i din annons.
Min tumregel är att sätta ett alarm som ringer en kvart efter träffen skulle avslutas. Då slipper du kolla klockor (vilket är en annan no-no för seriösa eskorter – du kollar inte klockan utan löser det på ett annat sätt).

Det KAN ha hänt att jag, innan jag kom på alarmidén, väldigt diskret kikat på min klocka under samlag. Eller jo, det har definitivt hänt.

Att ge lite extra tid är inget konstigt eller fel. Ingen av er ska behöva stressa men du ska heller inte spendera en massa tid som du inte fått betalt för.

När det gäller tid och priser så har jag gjort såhär:
4000 för första timmen och 2000 per efterföljande timme. Det krävs nästan lika mycket förberedelser för en entimmesträff som för en på fyra. Så det är i min åsikt orimligt att ta samma pris för enskilda, efterföljande timmar. Dessutom, under längre träffar hinner ni connecta mer (har du däremot otur blir du uttråkad under en längre tid, men där handlar det igen om val av kunder).

En reaktion på ”Säljarguide: Priser, betalning och tid

Kommentarer är stängda.