Säljarguide: Säkerhet

Mina tidigare inlägg i Säljarguiden har varit hyfsat enkla men den här gör mig mer nervös, för att vara ärlig. Det är lite läskigt att ge råd om hur en person skyddar sig själv i situationer där man faktiskt är i en väldigt utsatt situation. Men ingen guide om sexarbete vore okej utan det så jag lovar att göra mitt allra bästa.

Din säkerhet kommer i första hand. Du sätter din fysiska och mentala hälsa på spel när du väljer att sälja sex. Klanta inte till det genom att vara korkad och oförberedd.

Säkerhet

Jag har redan nämnt mina steg att undvika läskiga köpare i den första kontakten på mail och telefon.
Du träffar ingen du finner obekväm, helt enkelt.

Jag kommer endast skriva om outcalls då jag finner incalls totalt idiotiska.

Har du någon du litar på och kan dela din hobby/jobb-situation med så är det absolut bäst: sms när du är framme med adress, namn på kunden och annat värdefullt och ännu ett när du lämnar. Bestäm en lämplig tid då din vän ska kontakta polisen, exempelvis 45 minuter efter träffen borde slutat och du inte hört av dig. Glöm inte att säga till om du stannar längre, det kan bli lite jobbigt om farbror blå klampar in när ni bara har en mysig stund (sätt ett alarm så du inte glömmer bort tiden!)

Vid hembesök: innan ni ses ska du få hans adress. Är han obekväm med att ge ut den på mail eller sms så tar ni det på telefon och du skriver upp den. Kolla upp hans namn och möjligtvis nummer. Se till att hans historia håller. Vill han träffa dig i sitt hem har du all rätt få reda på exakt på vem han är.

Vid hotellbesök: be om hans rumsnummer och är du tveksam så ställ in träffen. Vissa ringer hotellet för att kolla upp om namnet stämmer med rumsnumret men gissa vad: den informationen ger inte hotell ut. Du kan däremot be att få bli kopplad till ett rum och kan därmed höra om det är samma person som du bestämt träff med.

I övrigt är hotell säkrast. Där har de kundens kreditkort och därmed identitet, du kan vara helt anonym och du kan fly vid potentiella illdåd.

Säkerhetsföreskrifter:
– Lämna DIREKT om kunden upplevs som obehaglig.
– Gå inte med på något ni inte kommit överens om. Gå därifrån.
– Betalning inom fem minuter.
– Lämna aldrig dina personliga tillhörigheter på en plats du inte har uppsikt över.

En reaktion på ”Säljarguide: Säkerhet

Kommentarer är stängda.