Säljarguide: tjänster

Skrivit och fnulat på denna länge. Ämnet är faktiskt svårare än det om hygien och skydd som var krångligt. Jag ska göra mitt bästa.

Innan du börjar måste du bestämma vilka tjänster du vill erbjuda. Gör inte det beroende på vad som föreslås av köpare utan sätt dina gränser innan och håll dig till dem.

Skulle du sedan senare känna dig beredd att lägga till något så är det bättre att börja försiktigt och utöka efter vad du är bekväm med och gillar.
De tjänster jag anser att du borde fundera lite extra över är:

– Oralsex utan kondom. Det finns en risk för könssjukdomar så du måste bestämma dig för om du är beredd att ta den.

– Analsex. Har du provat det förut? Gillar du det? Är du beredd på att göra det med en främmande människa oavsett om du är på humör och risken att han inte är bra på uppvärmningen? OM du vill, överväg att vänta tills ni är mer bekväma (alltså inte på första träffen).

– Kyssar. Personligen tycker jag detta är löjligt som jag tidigare skrivit om men vissa (och fler dyker upp) är inte okej med det. Bestäm själv men var tydlig i din annons om du inte erbjuder det.

– Längre träffar, helnätter och längre, till exempel resor. Gör inte detta på första träffen. Du kommer vilja hoppa ut genom fönstret om ni inte trivs tillsammans.

– Foton. Många sexköpare vill fota eller filma träffen. Gå INTE med på det. Risken att de sprids trots hans ”löfte” eller att ditt ansikte inte syns är stor. Bara gör det inte. Någonsin.

Sedan har vi förstås min specialitet; det som verkligen gör mig nervös över att skriva denna del av min guide. BDSM.

Om du inte har någon erfarenhet av BDSM eller det som ingår så ska du ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG erbjuda det! Jag har haft kontakt med flera tjejer som lovat guld och gröna skogar inom detta område och sedan mått skitdåligt. Några av dem har känt sig förnedrade, våldtagna och varit på gränsen till självmord.
Om jag någonsin varit mer seriös i min blogg (vilket jag ofta är men med lite humor) så är jag nu 1000% allvarlig. Det här skojar jag inte om.

Jag tänker inte ge några tips om hur du som säljare ska vara den undergivna för tanken på att någon använder mina råd och ger sig in i detta utan vettig erfarenhet och enorm förståelse för vad de gör får mig att må illa.

Om du heller inte har erfarenhet av att vara dominant kan det slå jävligt fel. Det må låta attraktivt att ha en slav eller någon annan variant där du är dominant eftersom du själv kan bestämma men det är FEL. Din partner måste också vara minst lika delaktig och om det går åt helvete kommer du att må skitdåligt.

Jag har varit undergiven eller dominant massvis med gånger men då har jag enormt mycket erfarenhet i mitt privatliv. Jag har ”utbildats” av båda masters och mistresses. Mina gränser har alltid respekterats då jag ställt jävligt hårda krav. ”Ta det lungt” är inte hårda krav.

Med detta vill jag tydligt avråda alla sexsäljare att erbjuda någon form av BDSM-tjänster. OM du vill veta mer eller få råd kan du maila mig: lisaias08@gmail.com
Men innan jag rådgör kommer du behöva bevisa din erfarenhet då jag är extremt noga med vad jag säger.

Summa summarum: var bekväm med det du erbjuder. Gör du något annat kommer du må dåligt och blir en av alla andra tjejer som mailar mig om vilken skit du går igenom. Ni är förstås välkomna men tänk dig för och det skulle de som hör av sig även säga.

TA HAND OM DIG.

En reaktion på ”Säljarguide: tjänster

Kommentarer är stängda.