Säljarguide: Diskretion

Att vara diskret kring dina affärer skyddar både ditt och dina kunders privatliv. Det är förutom säkerheten det absolut viktigaste när man säljer sex.

För din egen del är det ganska simpelt: håll ditt privatliv för dig själv. Med erfarenhet lär man sig var gränsen går och att kunna ändra dem beroende på kund.
I tidigare inlägg har jag täckt hur du hanterar mail och telefon på ett diskret vis.

För dina kunder finns det några punkter jag följde:

– Ring aldrig kunden, han ringer dig.

– Se till att din mail och telefon är skyddade med tvåstegsverifiering och PIN.

– Ta bort gamla konversationer med jämna mellanrum.

– När du lämnar en träff ska du ha alla dina saker med dig.

– Om du tar hand om använda kondomer, fråga vart du ska slänga dem. Gå inte in i köket och lägg den i soporna utan att han åtminstone vet. Kan bli jobbigt när frugan kommer hem…

– Se till att det inte ligger några kondomomslag (heter det så?) och skräpar på golvet.

– Fråga innan träffen om du ska undvika parfym (jag spenderade en vecka i en lägenhet och när ägaren kom hem, en vecka efter jag lämnat, sa han att den doftade av mig; dofter hänger kvar längre än man kan tro).

– Klä dig som en vanlig människa eller vad som passar efter situation. Har kunden önskat kläder som väcker uppmärksamhet, ta med dem och byt om på plats. Knalla alltså inte runt i ett villaområde eller i en hotellobby i plattformsstiletter och minikjol.

– Bete dig naturligt. Påminn dig själv om att ingen egentligen vet du vad sysslar med även om det ibland kan kännas så.

Det kan hända att du träffar någon som är offentlig. Politiker, kändisar, män i höga positioner inom affärsvärlden. Håll alltid tyst om dessa trots att det kan vara lockande att sprida det på nätet/skryta om det. Det förstör för din kund, alla sexsäljare (då kunder blir ännu mer rädda för att delge sin identitet vilket leder till att säljare vet mindre om dem) och möjligtvis för dig själv om mer information om affären kommer fram. Håll alla dina kunder för dig själv, för evigt.

En reaktion på ”Säljarguide: Diskretion

Kommentarer är stängda.