Säljarguide: Incall vs outcall

Det här är ett ämne jag är högst partisk i så om du vill ha en mer balanserad syn på saken får du leta någon annanstans.

Outcalls

När ni träffas hos kunden eller på hotell. Jag tar upp mer om diskretion och säkerhet kring båda i ett annat inlägg.
Detta alternativ är att föredra hundra procent. Du är anonym, vid hembesök vet du hans adress och identitet, på hotell har du massvis med gäster och personal en vägg bort. Risken att han dyker upp med andra män som våldtar, misshandlar och rånar dig är mindre. Du lämnar när du vill och behöver. Du sover i din säng efter en redig dusch utan att behöva byta lakan.

Incalls

Incall är alltså när du träffar kunden hos dig. DET ÄR JÄTTEKORKAT! Jag vill bitchslappa tjejer som ger kunder sin adress och sedan klagar när de står och bankar på dörren klockan tre på natten.
Håll ditt privatliv och hor-liv separata! Fatta det, för guds skull.

Du kan kalla dig vilket strippernamn i boken men om du är skriven på din adress så kommer en lömsk köpare kunna ta reda på ditt riktiga namn, ditt personnummer och din TAXERADE INKOMST. Fakta!
Även om du kör varianten, som många gör, att du ger en falsk adress, typ huset mittemot, så du kan se att personen inte bär på en yxa från ditt fönster och ger fel lägenhetsnummer så du kan se honom genom kikhålet så kan han i efterhand få reda på din identitet för han var PRECIS HEMMA HOS DIG. Herregud. Ursäkta men det här gör mig genuint upprörd.

Om du hyr en lägenhet i andra hand för att ha din egna lilla bordell så gör sig hyresvärden skyldig till koppleri och har rätt att slänga ut dig på gatan, no questions asked. Vill du orsaka allt detta trubbel?

Nästan alla brott mot sexsäljare sker vid incalls. Det har nyligen skett flera incidenter där en kund bokat träff och vid dörren visat sig ha med sig ett gäng kompisar som tillsammans har misshandlat och rånat säljaren.

Om du gör incalls och tar emot många kunder löper du en extremt högre risk att få polisspan på dig.

Kunder älskar och föredrar incalls, det är också fakta. En stor del av mail jag fått har efterfrågat detta (trots att jag tydligt påpekat att jag endast gör outcalls). Tjejer med ”ställe” får många fler kunder, många fler. Sexköpare är också måna om sitt privatliv och är oroliga över att lämna ut sin adress. De har kanske partners och familjer. Det är helt och hållet förståeligt men här måste båda parter göra ett val. Mitt val var att kunden fick ta den risken om han ville, jag var inte beredd att göra det. Trots det fick jag gott om kunder, av bra kvalitet må tilläggas vilket förstås är det viktigaste.

Om någon ens nämner incall får jag kräkkänslor. Skulle aldrig någonsin kunna leva tryggt hemma med en massa hel- eller halvokända män där ute som vet vart jag bor och vem jag egentligen är.

Jag tänker inte ens ge råd om incalls då jag är så komplett oförstående inför hela grejen att jag inte har något att säga.

2 reaktioner på ”Säljarguide: Incall vs outcall

Kommentarer är stängda.