Säljarguide: Mail

(Augusti 2019: taggar även detta under Köparguiden då det fungerar precis lika bra för köpare hur de ska, och inte ska, bete sig)

Det absolut viktigaste: vad du ska UNDVIKA som pesten!
Vissa kan tycka att jag är lite väl petig men kom ihåg att män med pengar sällan är totalt socialt inkompetenta eller obildade.

– Otrevliga (säger sig självt)
– Frågor om kondomlöst sex (man måste vara dum i huvudet om man ens frågar så undvik oavsett)
– Dålig grammatik
– STORA BOKSTÄVER
– Svordomar
– ”Hej vill du knulla?” Ja gärna, men inte med dig.
– Allt slags tjat om tjänster jag inte är bekväm med blockas. Jag träffar inte en person som vill att jag gör något jag inte vill. ”Dålig människa”-vibbar deluxe.

En respektfull ton räcker långt och det ultimata mailet till mig skulle innehålla:

– En rumsren komplimang.
– Kort presentation och beskrivning av sig själv med namn, ålder, bostadsort (eller anledning till besök i Stockholm).
– Vilka tjänster han är intresserad av, framförallt om de avviker från vanlig GFE och vilka förväntningar han har på träffen (middag, träffas över en drink i hotellbaren, vara min fotslav, sådana grejer).
– Förslag på tid att ses samt om det är på hotell eller hemma hos honom (eller på kontor sena kvällar, ett övergivet hus eller i en bilverkstad – många fina minnen från extraordinärt snuskiga herrar…)
– Beskrivning av utstickande attribut som kan överraska mig eller vara så obekvämt att jag skulle avböja. Till dessa räknar jag till exempel fysiska avigheter (grav övervikt, gigantisk penis, svåra acneproblem, världens äckligaste tänder), sjukdomar som jag borde veta om, icke-svensk eller icke-vit (eller både och).

Angående de ganska kontroversiella kraven gällande icke-svensk och icke-vit kan du läsa mer om i det här inlägget.

Några snabba, övriga råd:

Skaffa en enkel mailadress som inte är typ wegbgil_331392@gmail.com om du kan. Det är då lättare för kunder att känna igen den, lättare att komma ihåg och enklare att särskilja dig från andra.
Jag har fått några mail där avsändaren trodde att jag var någon annan och då har jag en hyfsat enkel adress.

Sätt upp out of office om du reser bort eller tar en paus. Det är trevligt och bra service.

Ha en checklista redo för att alltid se till att du täcker de ämnen och frågor som du vill reda ut innan telefonsamtalet. Ett tag hade jag en lista med mina krav och annat viktigt som jag klistrade in i mitt första svar (detta då jag inte hade ”kravlistan” i annonsen för att hålla den positiv och inte innehålla typ ”du får inte binda fast mig i sängen första gången vi ses”). När jag sedan blev mer rutinerad och träffade i huvudsak stamkunder behövdes det inte men fungerade jättebra i början!

Sammanfattningsvis så tar ett mail jag nämner ovan inte så värst mycket tid och energi att knåpa ihop. Om köparen ska lägga ett antal tusen på att träffa dig borde han vara mån om att ni båda får ett gott intryck av varandra. Alltså: kan han inte vara hyfsad och utförlig i sin kommunikation är han säkerligen inte en kund du vill ha.

 

3 reaktioner på ”Säljarguide: Mail

Kommentarer är stängda.