Säljarguide: Skydd, hygien och utseende

Must. Finish. Sex work guide.

Jag har huvudet i molnen. Ni som träffat mig eller på annat sätt skapat en bild av mig vet att ALLT MÅSTE HÄNDA NU. Idé och exekution. Skit därimellan går bort. Bestäm dig och gör klart det.

Tyvärr fungerar det inte om jag är mitt uppe i en sak och sedan upptäcker något annat som är jättejätteviktigt. Det har hänt men nu ska jag skriva klart åtminstone en till del i min guide.

Jag vill också tacka för alla enormt fina komplimanger jag fått. Den senaste tiden har mina besökare tredubblats och guiden har fått massvis med visningar. För att inte nämna mailen (mail som inte handlar om träffar alltså…); den har fullkomligt exploderat. För första gången sedan jag startade denna blogg har jag fler positiva reaktioner från gud vet vilka ni är än negativa från arga, sexvägrande kvinnor. Så TACK! Det motiverar mig verkligen att skriva mer!

Nu kommer jag skriva om hygien och säkert sex. Som en mellanstadielärare på crack eftersom jag skriver utifrån mitt eget tycke, riktat till sexsäljare (och köpare!) och som vi vet är vi ju det värsta samhället vet. Förutom rasister, då. Nog om det.

Hygien (och min otroligt partiska syn på hur en sexsäljare ska framställa sig estetiskt)

Från din sida är det enkelt: var ren och fräsch. Äckligt långa eller sådana där spetsiga naglar är inte sexigt, sluta med det. Lägg ned hair extentions, ska du knulla en massa kommer du bara sabba dem. De allra flesta vettiga män, alltså de du vill ha som kunder, går i gång på bekväma tjejer som inte får panik om de drar en hand genom ditt hår. Satsa på att få i dig en massa b-vitamin så du har fint, glänsande hår och starka, naturliga naglar. Längden på hår och naglar är inte i närheten lika viktig som kvalitén. Gör det rätt från början.

Jag hade verkligen en hat-kärlek till doften av min kund när jag åkte hem efter en träff. På ett sätt ville jag bara duscha men på ett annat kändes det speciellt. Alla doftar så olika och blandningen av min och hans doft var unik och underbar. Det var en fin del av min hemresa. Den, minnena och den feta sedelbunten tryggt inbäddad djupt ned i väskan.

När det gäller smink är jag kanske gammalmodig, men snälla, se inte ut som en Hollywood-hora. Och läppinjektioner; herregud. Det kallas duckface av en anledning. Egentligen skiter jag fullständigt i vad folk vill göra med sitt utseende men som seriös sexsäljare gör du dig bara otjänster och lockar till dig fel sorts kunder om du eftersträvar att se ut som en barbie/blow-up doll. De flesta riktiga män uppskattar naturlig skönhet. Med det sagt ska du självklart anstränga dig men det finns en gräns för hur plastig en kvinna borde vara för att åtrås av ”rätt” kunder.

Klä dig sansat. Jag har nästan alltid dykt upp i jeans och sneakers till mina träffar, så glamourös är jag. Så tråkig behöver man förstås inte vara men mina kunder tycker att diskretion och personlighet går före högklackat. Ingen misstänker en girl next door för att vara prostituerad, samhället har matats med hur horor ser ut i många år och det lär inte ändras på länge.
Vilka roliga kreationer jag hade med mig för att byta om på plats är en annan femma…

När det gäller din kund bör du se till att påpeka att du vill att han duschar precis innan träffen. Jag har alltid gjort det för säkerhets skull och aldrig råkat ut för en svettig pung i ansiktet. Ta det säkra före det osäkra. Skulle du mot förmodan ha några problem med hans hygien under träffen så föreslå att han tar en dusch eller att ni gör det tillsammans. Var smidig.

Skydd

Den här är klurig.

Låt oss göra en sak klar: vaginalt och analt sex sker ALLTID med kondom. Inga undantag. Vid ens en hint om det; stick. Jag har aldrig haft en könssjukdom och har hållt stenhårt på den här regeln vid sexköp. Knulla utan kondom gör du med din pojkvän, inte sexkunder.
Inte stammisar heller. MÅNGA tjejer börjar efter ett tag släppa på regeln men om du tror att du är hans enda så tror du jävligt fel. Och du är inte hans exklusivt heller, inte sant? Ni är för sjutton sexsäljare och sexköpare.

Men så kan man tycka att jag hycklar. För jag erbjöd faktiskt oralsex utan kondom. Många, faktiskt flertalet, av mina kunder slickade även mig. Jag visste att det fanns en mikroskopiskt liten risk men valde att ta den. Jag har gjort avsugningar med kondom och fick seriöst kräkkänslor av spermabehållaren som kittlade bak i halsen. Och smaken… Kändes inte som att ha en penis i munnen utan en latexhandske fyllt med sand ungefär. Så äckligt. Har samma känslor mot det som att bita i aluminiumfolie. Brr.

För ett par månader sedan släpptes en ny rapport som visade att risken för könssjukdomar vid oralsex är mycket större än man hittills trott. Nu skäms jag för jag minns inte vart jag såg detta och kan inte hitta det heller. Det kanske var en mardröm grundad på min avsky mot att ha kondomer i munnen?
Ta det med en nypa salt, hur som helst.

Rent praktiskt så är det kutym att säljaren har med sig kondomer till träffen. Jag brukade ha en massa olika för att passa olika kunder. Customer service, ni vet… Men det vanligaste är att ha exempelvis Profil och om man vill kan man skriva i annonsen att kunden själv får handhålla med kondomer om han har några specifika önskemål.
En viktig sak, som jag alltid brukade fråga, är om kunden är allergisk mot latex. Det ligger förstås hos kunden själv att ordna men OM han skulle glömma så känns det tryggt att veta om. Det finns latexfria kondomer och tricket med dem är att de är helt annorlunda än vanliga. Så när man blivit kondom-påträdar-expert kan man prova dem för att få en helt ny utmaning! Det är svårt som fan.
Jag hade även dessa ifall jag skulle råka på en allergiker.

Som sagt; det är snyggt att erbjuda olika varianter vilket också kan hjälpa att tona ned den där ”åh nej, kondomer”-känslan och man kan på ett mer lättsamt sätt botanisera och avgöra vilka som passar.
Det blir som en rolig lek. Eller är det jag som är lättroad kanske?

KOM IHÅG: ta alltid med fler kondomer än du tror att du behöver!

Jag brukade ha mina i en liten snygg necessär. Hur jag brukade sköta denna lilla syssla berättar jag i mitt inlägg om det praktiska kring träffar.

Testa dig ungefär var tredje månad för att vara på den säkra sidan. Känn ingen blyghet eller pinighet inför barnmorskan. Om du känner för det kan du bara säga att du är lite paranoid. Eller borderline hypokondriker om du vill vara lite dramatisk. Eller att du ligger med män för pengar om du vill vara 100% ärlig.

3 reaktioner på ”Säljarguide: Skydd, hygien och utseende

Kommentarer är stängda.