Säljarguide: Telefon

Enter Busluren, ett av dina viktigaste redskap!

Köp en telefon avsedd för ändamålet och kontantkort.
Använd inte Busluren till något som är kopplat till din identitet.
Lämna bara ut numret till potentiella kunder du kört genom godkänt-processen.
Stäng av den på natten och när du inte kan svara, annars är det som att du har jourtjänstgöring 24/7.

Efter att en kund klarat ditt initiella test och visat sig vara lämplig så är det dags att höra varandras röster. För vissa, både köpare och säljare, är detta skitjobbigt och ofta pinigt. Plocka bara fram den normala, trevliga människan i dig och agera professionellt.

Jag brukade stämma av en tid för telefonsamtal. Det var då lättare att planera så jag var hemma och inte upptagen med att skriva nonsens på internet eller se om säsonger av The Office för 15:e gången.
Det gör också att ni faktiskt kan prata med varandra – har du jobb eller pluggar eller ett liv är det stor risk att du missar samtalet och det blir en evig katt-råttalek.

Jag har blivit hedrad med samtal från så kallade snackare; de har inga planer på att träffas utan slösar bara din tid. De är svåra att känna igen men om det kommer fler frågor eller berättelser än vad som är rimligt innan en träff så lär han vara en klassisk snackare. Om de ställer konstiga frågor eller pratar mer än vad som kan anses vara rimligt inför en träff så avsluta samtalet, vänligt men bestämt. Snackare är oftast väldigt trevliga så det är lätt hänt att man tror att de bara är extrabra kunder men så är icke fallet. Tro mig, jag har råkat ut för fler än jag vill erkänna (jag gillar att prata, okej?)

Använd nu din kvinnliga intuition och lyssna på den här tursamme mannen som har fått chansen att träffa dig.
Nervös = okej.
Stirrig, potentiellt full/hög, alltför bestämd, använder uttryck eller ord du inte normalt skulle acceptera, undvikande, osammanhängande, motsäger sig själv, har ett svenskt namn i mailen men konstig brytning i telefon (och inte förklarar) samt allt jag nämnde i mitt inlägg om mail = DENIED. Tacka nej och avsluta samtalet. Allt detta ringer i varenda varningsklocka jag har.

En trevlig, normal människa vill du ha. Nu har du chansen att bekräfta detaljerna kring träffen. Jag erbjuder självklart en checklista i ett senare inlägg för detta ändamål. Se till att reda ut alla frågetecken ni inte rett ut på mail och försäkra dig om att det ni har sagt på mailen fortfarande stämmer.

A och O som prostituerad: du ringer ALDRIG kunden. Du får aldrig riskera hans privatliv, det är liksom en del av ditt jobb. Om du ringer honom och hans fru ser och blir vansinnig så har du failat. Hårt.
Neka alltid kunder som ber dig ringa dem, håll dig till denna policy så den sitter som berget.

Kolla alltid upp nummer. Ibland är de registrerade och du kan se vem som ringt. För en seriös sexsäljare som inte dummar sig med utpressning eller är indiskreta är det bara bra att få en riktig identitet på din dejt.
En gång upptäckte jag att kunden jobbade i samma byggnad som mig (men på ett annat företag). Det hade kunnat bli lite… jobbigt i hissen. Ställde in.

En reaktion på ”Säljarguide: Telefon

Kommentarer är stängda.