Säljarguide: vilka ska du träffa?

Mitt huvudsakliga råd är helt enkelt att du ska träffa de du vill, ENBART. Känns något fel, obehagligt eller otrevligt på grund av vad som helst så tacka nej. Inga pengar i världen kan bota en helförstörd självbild.

Men det finns också lite hårdare (heh) fakta än sunt förnuft och magkänsla som jag gärna skriver mer om; du får sedan skapa dig din egna uppfattning.

Över hela världen har oberoende sexsäljare ofta krav på vilka de vill träffa redan utifrån en lista om man kan kalla det det.

Jag har aldrig haft strikta gränser för ålder, kön, hudfärg, nationalitet, religion eller liknande. Mitt urval görs i första hand på personens presentation och annat jag ältat en miljon gånger i bloggen men i andra hand tar jag även de nedanstående i beaktning. Mitt sekundära råd är att du också borde göra det.

Ålder

Den yngsta kunden jag haft var 22. Han trodde uppenbarligen att jag var någon slags porrstjärna för han dirigerade i princip en sanslöst tråkig och förutsägbar b-film direkt tagen från YouPorn. Han hade noll känsla och verkade extremt porrskadad. Han var som en kanin och i doggystyle ”missade” han vilket medförde en förjävlig smärta som gjorde mig extra grinig.

En annan mindre rolig historia om en yngre herre var den supermysiga men enormt kåta som efteråt utsåg mig till kvinnan i hans liv. Det skriver jag mer om här.

Yngre killar är ofta lite som jag beskrivit men det finns såklart många fina undantag. Jag träffade en student några gånger som sparade och sparade för att kunna träffa mig i hans studentrum. Bara det var förstås en charmig kontrast till VD-gubbar. Han var lite tafflig i sängen men försökte verkligen och var lyhörd som få. Fick senare veta att jag gav honom en utförlig sexkurs vilket är smickrande som sjutton! Han var dessutom en riktig gentleman och snäll på alla sätt.

Jag har förstås träffat många äldre. En farbror var nog en bra bit in i 60-årsåldern. Han var så gammal att jag blev helt chockad när jag såg honom. Han hade så mycket livserfarenhet att kändes som att jag läst 600 böcker efter ett par timmar med honom. Han hade visst erfarenhet inom annat också vilket gjorde det hela ännu bättre.

Det finns alla typer och hade jag haft en 30-45 åldersgräns hade jag inte träffat de ovannämnda.

Mitt råd är att vara extra noggrann med män i yngre åldrar. De har i min erfarenhet enklare att ångra sig och ställa in, ha lite svårare för gränser och respekt, mindre av vikt att säga (kanske upplever jag det så för att jag på insidan är typ 75) och det självklara: sämre i sänghalmen.

Hudfärg/nationalitet/språk

Den heta potatisen(TM)!

Mailar en Abdul mig så är jag extra vaksam, så är det bara och det står jag för. Sexsäljare utbyter varningar sinsemellan och 90% av personerna som våldtar, rånar, misshandlar, lurar och hotar oss är icke-svenskar. FAKTA!

Det finns en anledning till att väldigt många säljare skriver att de enbart träffar nordiska män.

Mina egna erfarenheter har varit bättre. Min bästa kund är inte svensk eller vit, och dessutom reformerad muslim. En annan toppenkund höll jag på att springa ifrån när jag såg att han var mörkhyad (han hade inte nämnt det och hade svenskt namn och perfekt svenska), enbart för att jag blivit varnad så många gånger. Jag har också träffat en trevlig karl som var svart som synden och välutrustad bortom förstånd; en perfekt gentleman på alla sätt (utom i sängen but that’s how I like ‘em). Asiater av olika slag, araber, britter, amerikanare, norrmän, danskar, finnar, fransmän och så vidare. Jag har fått många fördomar bekräftade och andra krossade (och ja, mörkhyade har större kukar och asiater mindre, så vet ni det).
Återigen hade jag inte träffat dessa om jag hade ratat alla utifrån deras etnicitet.

Framstår personen som den perfekta kunden så spelar ursprung mindre roll. Men det kan JAG säga för att jag har stenkoll och vet exakt vad jag gör. För att vara helt krass så avråder jag sexsäljare som inte besitter en grym människokännedom, analysförmåga och sunt förnuft (intelligens hjälper också) att träffa framförallt män från Mellanöstern och Afrika. Nu blev det sagt.

Skriv inte din annons på engelska om du inte vill träffa utländska män. Finner det utomordentligt märkligt att många gör det och sedan grinar över massa svar från just Abduls, Matthews och Kim Jong-Ils (kom inte på något annat asiatisk-klingande namn).

I övrigt gällande språk så har jag hört om köpare som mailat på engelska eller svenska och vid träff visat sig inte kunna kommunicera på det språket alls. Jag har fått se ett par sådana mail och har fastslagit att de översatts i Google translate. Ni måste förstås kunna tala med varanda (vilket är en annan grej jag undrar över: dessa hitresta tjejer som kan typ två ord på engelska och ligger med svenska män, hur kan någon part anse att det är trevligt och okej?)
Prata alltid, alltid, alltid i telefon innan träff!

2 reaktioner på ”Säljarguide: vilka ska du träffa?

Kommentarer är stängda.