Till sexsäljare eller du som funderar (samt griniga kärringar)

Märkligt eller ej men mitt populäraste inlägg var Bokning av träff vilket jag inser i huvudsak är på grund av att det finns nyfikna potentiella kunder även på min blogg. Men jag vet också att några av besöken kommer från tjejer och killar som funderar på att sälja sex eller redan gör det; ni mailar ibland för att ni har läst min blogg. Jag har nu bestämt mig för att skriva en ingående guide uppdelad i olika ämnen och eftersom jag tenderar att ibland skriva alldeles för cyniskt och ingående och ibland mer lättsamt så får ni ta det för vad det är.
För att det ska vara enkelt att hitta dessa inlägg så finns de under taggen ”säljarguide” och om du även vill ta del av mina framgångsrika men moraliskt tveksamma tips om sex och annat så hittar du dem under ”sexarbete”.

Är du köpare eller överväger att träffa en sexsäljare så är det nog inte så dumt heller. Jag har planer på att skriva ned en liknande guide för just er men håll inte andan (det visar sig att mitt skrivande är lite… oregelbundet, tydligen!)

Först en liten disclaimer:
Allt jag skriver i guiden är baserat på mina egna och i viss mån andras upplevelser. Den är avsedd för oberoende sexsäljare oavsett kön, men är skriven utifrån en kvinna som säljer sex till män och par. Det är min guide och om en enda människa tar till sig ett halvt råd utifrån den så blir jag glad men det är ingen statligt subventionerad (ha, som att det skulle hända!) eller internationellt godkänd-stämplad ”prostitution for dummies”-skrivelse.

Jag får fortfarande, och då har jag inte skrivit på länge, mail från moraltanter (ja, alla har verkat vara från kvinnor! Tack kära könsfränder) där jag blir anklagad för att ”glorifiera prostitution”, ”får det att verka enkelt” och ”uppmanar unga tjejer att sälja sin kropp”.

Så innan jag får ännu ett ännu ett sådant brev vill jag klargöra några saker:

Jag menar inte att glorifiera prostition. Där får ni höra med ”modellerna” på Instagram utan jobb som flyger till Dubai i privatjet med hashtaggen blessed utan att kunna förklara sitt leverne.

Jag träffade kunder under i genomsnitt två timmar per möte och har under hela min ”karriär” haft ett flexibelt heltidsjobb. Jag betalar bolån, elräkningar och går på syskons födelsedagar. Handlar filmjölk på Coop, åker tunnelbana och byter glödlampor. En helt vanlig, vuxen människa alltså.

Prostitutionen har alltid skett med min säkerhet och EGEN VILJA som prio ett. Var jag inte på humör så bokade jag om. Kändes det fel ställde jag in. Jag hade inga mystiska män som ringde mitt i natten för jag gav bara ut mitt nummer till de jag redan ”godkänt” på mailen. Och just det, på natten var ”busluren” avstängd.

Det är inte så jävla enkelt. Många, framförallt yngre män, säger ”om jag var tjej skulle jag hora!”
Så vill jag inte att någon ska tänka och varför kommer jag till senare men jag har skrivit en hel del om hur jag resonerar kring detta bland annat i detta inlägg, och i detta, samt här. Det finns säkert mer om det utspritt.

Jag har också berättat hur jag spenderat mina pengar vilket dessa påstådda feminister verkat skita i: det allra mesta gick till handpenningen till mitt hus. Skor, handväskor och andra dyra produkter har jag betalat för med min vanliga lön. Visst har jag upplevt mycket som många andra inte har möjlighet till men det har framförallt varit med min finansiellt överbegåvade, soon-to-be sambo. Jag åkte aldrig på dyra resor med kunder och har varit på få restauranger med klienter. Några av dem skulle jag gärna träffa igen för att jag har tyckt om dem men långt ifrån alla.

Jag var inte egentligen en eskort. Jag är social och min personlighet uppskattas av alla jag träffat, oavsett om de betalat för min tid. Men hela den där låtsas-lyxfru-grejen är inte för mig. Däremot har jag knullat varenda en utom en stackare som började gråta över sin skilsmässa. Det var min grej: jag får mina kunder att må bra på alla sätt jag kan och det gick förbannat bra. Men det är hårt, det tar en massa tid, krävs förberedelser du inte kan föreställa dig och du måste LÅTSAS hur mycket som helst.

Folk kan påstå vad de vill men det är liksom huvudparten av att hora: att låtsas. Min fördel är att jag gillar att låtsas lite då och då. Det är en utmaning. Att testa mina låtsas-skills. Det är också mentalt utmattande och jag skulle inte må bra eller leverera en bra upplevelse om jag gjorde det för ofta eller vid tillfällen jag inte orkat vara Lisa. Sedan finns det en massa andra delar, de flesta positiva (FÖR MIG) och några mindre bra men det har jag skrivit om förut.

I nästa inlägg ska jag förklara varför jag absolut inte uppmanar någon att sälja sex.

Med det sagt; sammanfattningsvis så är hela min blogg en berättelse om Lisa och ibland ”Lisa”, alltså mitt liv i extremt selektiva utdrag. Det är en jävla blogg, herregud. Jag har inga ads eller tjänar ett jota på den utan skriver för att det är kul eller för att jag behöver.

Jag kan inte ta ansvar för vem som läser eller hur den tolkas. Läs eller skit i det.

En reaktion på ”Till sexsäljare eller du som funderar (samt griniga kärringar)

Kommentarer är stängda.