En kväll i det fina rummet

Jag ska nu berätta en historia om en träff – men det är viktigt att notera att detta var en av mina allra första kunder. I sinnet var jag extremt redo för denna hobby men som de flesta yngre tjejer hade jag inte tillräckligt skinn på näsan att ignorera män som var ”för bra för att vara sanna”.

Den här kvällen var jag nog lite hög på prostitutionens framsidor för jag träffade en man som ville ses i en av de finaste sviterna på ett av Stockholms bästa hotell. Han var en högt ansedd man inom sitt område och kunde ses röra sig bland kändisar. Uppväxt i medelklass med tillhörande värderingar tyckte jag att han var mycket fascinerande.

Vi badade i en jacuzzi utan dess like, drack champagne, levde loppan. Plötsligt ville han gå ut till en klubb på Stureplan. Det är inget jag normalt skulle göra men champagnen och mitt omogna sinne gjorde sitt… Vi dansade, jag tappade bort tiden, vi hade sex. Det märkligaste som hände var när han bad mig försöka få roomservice-tjejen att ha en trekant med oss! Vilken galning.
Det var första och sista gången som jag blev onykter med en kund och trots att jag normalt vaknar utan att veta vem jag är så var den efterföljande morgonen lite extra otrevlig.
Han var en översittare. Han behandlade mig som en icke-människa. Han ville få mig berusad.

Nu ska jag vara tydlig med att han inte gjorde mig illa i ordets rätta bemärkelse – men hans beteende under kvällen var respektlöst. Aldrig förr hade jag känt mig så billig trots att jag fick så bra betalt.
Exakt hur han tog fram dessa känslor, förutom att han bad mig förföra en stackars tjej under hennes arbetstid, är svårt att sätta fingret på. Många kan nog känna igen just det; att man blir illa behandlad utan att riktigt kunna förklara hur.
Jag är glad att han är ett av de väldigt få totala stolpskott jag träffade.

En reaktion på ”En kväll i det fina rummet

Kommentarer inaktiverade.