Äntligen! Alternativt: Lisa fick ligga.

En kort sak: jag får en hel del mail från läsare. Det är jättekul! Hade varit roligt med fler kommentarer (tur att jag har dig, dE!) men oavsett hur ni uttrycker era åsikter, tips och beröm så är det välkommet. Något som blivit mer tydligt dock är att en del tror att det jag skriver här är påhittat, vilket är synd. Jag har inget behov av att fantisera ihop historier som i mångt och mycket är pinsamma, självutlämnande, tragiska, sorgliga. Jag har alltid skrivit; alltifrån att fylla minst åtta dagböcker under min barndom, bloggat på olika vis sedan 14-årsåldern och numer skriver anonymt med alla de detaljer jag aldrig skulle berätta för mina allra närmaste. När jag tidigare bloggade som eskort så lämnade jag ute det som negativt eller som mina kunder kunde känna igen sig i (av självklara skäl). Nu är jag inte lika rädd trots att jag är fortsatt diskret, jag skulle aldrig outa mina kunder, kollegor, vänner, familj eller mig själv. I och med min försiktighet kan jag inte bevisa att jag är 100% äkta men vill ändå göra ett försök att poängtera att jag skriver sanningen för att den annars aldrig skulle komma ut. Inte för att ni behöver höra den men för att jag vill berätta den.
Men det sagt så får ju alla tro vad de vill men jag behöver inte fler mail om att jag ”hittar på”, ”lever i en fantasivärld”, ”önskar jag var hora”, ”aldrig funnit äkta kärlek” med mera. Jag har fattat att vissa tror det. Skitsamma! Till det intressanta!

Så hände det till slut. Sex med min fina dejt. Jag var bjuden på middag hemma hos honom och inför träffen kände jag mig väl förberedd. En klänning jag länge velat ha användning för; svart, kort, perfekt smickrande. Sedan jag drastiskt ändrat frisyr har jag aldrig känt mig fräschare och mer ”vuxen”. Lägg till en make-up som förfinats under många år. Självförtroendet var på topp, helt enkelt!
Nervositeten däremot låg som en tung dimma. Blandat med förväntningar. Jag var ganska stissig vilket inte är min grej alls! Jag har inte haft sex med någon utan betalning sedan… 2011 tror jag. Förutom Gentlemannahingsten då.

Jag hade verkligen inga hämningar längre. Det var som ett behov, ett frö som grott och vattnats i över två månader; delvis i min fantasi men även varje gång vi setts. Han korkade upp champagnen och vi slog oss ned i soffan. Inom 30 sekunder var vi helt uppslukade av varandra och när han resolut placerade mig på rygg, svepte upp min klänning och tog av mig trosorna var det som en dröm som gick i uppfyllelse. Nu börjar detta likna tantsnusk a’la Harlequinbok, men om ingen annan finner glädje i min detaljerade beskrivning så gör jag själv det, i allra högsta grad… 

Han slickade mig och jag var helt oförberedd. Värmen från hans mun, den ofantligt kåta blicken, hans grepp om mina höfter. Redan här började minnet suddas ut för att det var så fantastiskt.
Som en rejäl kvinna ska så guidade jag honom med hela min kropp. Det finns inget bättre än sex där båda parter är lyhörda OCH tydliga. Det visade sig att jag mött min motsvarighet.

Efter en massa mys i liknande anda, min förtjusning över att hans kuk var bättre än jag hoppats (alltså… Den känslan är oslagbar, vore jag religiös skulle jag tacka gud. Det var som att vinna på lotteri!) och en fantastisk middag så hamnade vi i sänghalmen igen. Och det var återigen underbart.

Jag måste ärligt säga att jag sannolikt aldrig förr fungerat så bra med någon från start. Det är ju inte konstigt att det behövs lite ”övning” innan man blir bekväma och lär känna varandras kroppar. Men den här mannen har lyhördhet och handlingskraftighet i sitt blod.
Och tänk: jag behöver inte fundera på huruvida han ”uppfann” vår kemi. Han har inget att tjäna på det. Han behöver inte heller tänka på det av samma anledning.

Nästa gång vi ses ska jag ge honom en riktig do-over som jag kallar det. Jag ska utforska varje liten centimeter av hans kropp och reta livet ur honom för att avsluta med oralsex han aldrig upplevt förut.
Och jag kommer njuta minst lika mycket som honom.

Just nu är livet rätt fint.

En reaktion på ”Äntligen! Alternativt: Lisa fick ligga.

Kommentarer inaktiverade.