Han som blev nästintill förälskad på ett par timmar

Det här är en ganska pinsam historia. Inte för mig, men för min kund. Jag fascineras av människor som verkar ha alla knappar på skjortan men som plötsligt förvandlas till känslomässigt störda individer.

Min favoritårstid för sexsälj är helt klart våren. Man kan klä sig lite snyggare än på vintern och slipper svettas som på sommaren. Det här var en sådan dag och vi hade bestämt träff hemma hos honom i en närförort till Stockholm. Han var ung, inte äldre än 30 och otroligt trevlig. Det visade sig att vi hade massor av gemensamma intressen.
Men det som verkligen lockade med den här mannen var hans önskemål: rape play, en av mina favoriter. Han var helt oerfaren inom grenen så jag hade planerat ett scenario baserat på vad jag anser fungerar bäst för nybörjare: en variant av en såkallad date rape. Snabb notis: jag använder alltid stoppord vid rape play och andra BDSM-relaterade lekar.

Nu kommer en ganska ingående beskrivning av vår träff så om du inte gillar pornografi och/eller tanken på rape play så ber jag dig hoppa till nästa stycke.

Efter att jag fastslagit att han är en relativt normal människa så kliver jag in i rollen som Lisa 2 (min tredje personlighet som är konstant föränderlig då hon anpassar sig efter rollspelet i fråga). Vi har varit på en dejt och börjar kyssas. Han blir lite väl närgången så jag ber honom lugna ned sig och flyttar resolut bort hans händer från mina bröst. ”Du vet att du vill” säger han, med upphetsningen tydlig i hans röst. Han letar sig in under klänningen och fortsätter säga ofantligt upphetsande saker som jag besvarar med diverse nekanden. Här hotar han mig (som är ett ypperligt verktyg för att få till verklighetstrogna rape plays när man tror sig inte kunna prestera om jag är för motsträvig – självfallet överenskommet i förhand) och jag blir något ”snällare” men visar fortfarande hur otroligt olycklig situationen gör mig. Han sätter sig gränsle över mitt ansikte och kräver att jag tar hans kuk. Därefter får jag en omgång som än idag kittlar mig. Jag berömde honom för hans förmågor och han var riktigt nöjd att få uppleva en fantasi på ett tryggt sätt. Som så många gånger förr fick jag höra att det var tydligt att jag på riktigt gillar detta. Man tackar och bockar.

Vi pratade en stund till och han följde mig till stationen.

Nu kommer det pinsamma.

Någon vecka efter vår träff får jag ett mail där han frågar om han får veta mitt riktiga namn och om vi kan ses någon gång där jag är mig själv och inte Lisa.
Proffs-Lisa svarar myndigt och ärligt att jag inte gör sådant, trots att han på många sätt var en trevlig kille.
Får tillbaka en ”kärleksförklaring” utan dess like med klassiska uttryck som ”jag har aldrig träffat någon som du”, ”ingen annan jag klickat med lika bra” samt ”du är verkligen en drömtjej”.

Jag ska absolut inte sticka under stol med att jag blev smickrad. Alla kunder som vill ses ”privat” (hur ska man egentligen benämna det?) är förstås uppskattade men samtidigt inte. Säger du det till mig så kommer vi nog aldrig mer ses då jag inte behöver eller vill ha den sortens uppmärksamhet.

Den här trevliga killen fick dock en chans: jag svarade att vi kan ses men då under samma premisser som första gången. Han ville dock inte det då han trodde att hans redan starka känslor skulle förstärkas och att det skulle sluta illa då han aldrig skulle kunna få den riktiga jag. Det var ett av de längsta mail jag någonsin fått. Och kanske ett av de finaste men samtidigt konstigaste då vi trots allt bara träffats en gång.

Han var fin, hade en fantastisk kuk, charmig, rolig, intressant. Men gnistan fanns inte och det gör den aldrig vid köpesex för mig. För Lisa uppfinner gnistan, hon skapar den, sopar alla av golvet med den och släcker den när den inte längre är behövlig. Lisa och ”Lisa” är lika utåt, jag är i mångt och mycket likadan mot sexkunder som mot andra jag möter privat men på insidan är de väldigt olika varandra.

Jag hoppas den här fina mannen lever med en riktig puma som är minst lika kåt och uppfinningsrik som han är. Det förtjänar han.

2 reaktioner på ”Han som blev nästintill förälskad på ett par timmar

  1. […] Date rape-scenariot är bra för att båda får en chans att bli upphetsade om själva tanken inte räcker (oftast på grund av nervositet). Det vanligaste problemet vid rape play är att mannen inte får eller kan bibehålla erektion. I min erfarenhet blir det bättre efter några omgångar men det hjälper om han har stånd innan själva tvångsbiten. Jag brukade försöka märka av om han började slakna och då vara mer följsam för att hjälpa till. Det är också en ”stegvis process” så man har mer tid att känna av om det är okej. Här skriver jag om en sådan upplevelse. […]

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.