Rape play

Jag vet inte vart mitt stora intresse för rape play kommer ifrån. Det har funnits där sedan min sexuella debut i tonåren och finns med mig än idag.

Det spekuleras i att många kvinnor som gillar denna typ av lek ofta blivit utsatta för verkliga sexuella övergrepp och att rape play är ett sätt att återuppleva traumat men denna gång med en form av egen kontroll. En slags självskadeterapi. Jag kan köpa det resonemanget även om jag på inget vis är kvalificerad att ha en åsikt. Jag har dock inte blivit våldtagen eller utnyttjad av någon, hade en trygg uppväxt, inte blivit misshandlad av partners. Däremot har jag varit promiskuös och i sena tonåren var jag det på ett sätt som inte var psykiskt hälsosamt. Det beror säkert på en unges impulshandlande, brist på konsekvenstänk och dessa mixade med hög sexualdrift kan nog de flesta gissa vad det resulterar i. Men då hade jag redan innan det blivit upphetsad av tanken på simulerad våldtäkt.

För mig är det bara ett intresse och många av mina tydligaste sexminnen har faktiskt varit från sessioner med rape play inblandat.

En sak jag känner att jag måste poängtera då många tjejer kontaktar mig om hur de blir eskorter, vad de ska tänka på och en massa annat om prostitution:
rape play och andra BDSM-lekar är inget man gör hur som helst. Jag avråder alla som vill syssla med sexsäljande och inte har stor erfarenhet av rape play och BDSM att erbjuda det. Jag har många års praktisk erfarenhet, gått kurser hos både manliga och kvinnliga ”masters” och pro-dominas, varit med i stängda BDSM-sällskap, läst en sjuk mängd litteratur om ämnet och varit utlevande i samtliga seriösa förhållanden. Om någon verkligen, verkligen vill erbjuda detta som en tjänst så maila mig, för guds skull. Jag ger i så fall råd och berättar om mina väl utarbetade rutiner för i första hand säkerheten kring det. Återigen: det är inget man ska göra lättvindigt. Och igen: det är inget man ska göra lättvindigt.

Många verkar dessutom tro att rape play bara kan ske på ett sätt vilket är oerhört okreativt. Dessutom, alla mina rollspel är grundligt planerade i förväg; jag lämnar inget åt slumpen.

Sådär. Med det sagt så vill jag berätta om några av mina upplevelser med rape play. Om denna sorts lek är något negativt för dig så föreslår jag att du slutar läsa för jag kommer vara grafisk. Och bli kåt på köpet. Jag vill också be om ursäkt för styckeindelningen här men jag skriver från minnet och hamnar nästan i en slags trans.

Pappas kollega
Jag har hållt på med teater i många år och skulle våga påstå att jag är en hyfsad skådespelerska. Jag är rätt bra på att spela tonåring och det var det denna stiliga, charmiga man önskade av mig den här kvällen. Då vi hade setts tidigare kunde rollspelet börja direkt, utan vänliga hälsningsfraser för att se om karln är en komplett galning, mördare eller dylikt.

Jag knackade på dörren till hans kontor för att hämta ett kuvert åt min pappa som var hans kollega (smart sätt att få överlämningen av pengarna utan att det sabbar rollspelet). Han ber mig komma in och frågar om jag vill ha något att dricka. Egentligen måste jag gå hem men är trött och accepterar hans inbjudan och slår mig ned i soffan. Han frågar mig om skolan, familjen, vänner men blir mer och mer personlig vilket jag finner obehagligt. När jag till slut reser mig för att gå för att komma undan hans ingående frågeställningar så tar han ett fast grepp om min handled.
”Jag måste verkligen gå, pappa kommer undra vart jag är” säger jag med darrig röst.
”Jag kommer knulla dig oavsett så om du berättar något för din pappa så kommer jag säga att det var din idé – han litar på mig, det vet du väl? Och han tror redan att är en liten slyna” svarar han med en låg, bestämd röst. Det här gör mig vansinnigt upphetsad och därmed våt, inte så verklighetstroget men ändå något alla normala rape play-fantaster uppskattar (de är ju ändå inte våldtäktsmän!).
Han sätter på mig på mattan i kontoret, mina armar fasthållna, hjälplös under hans kroppstyngd. Under hela tiden ber jag honom sluta, låta mig gå, jag lovar att inte säga något… Det var så underbart smutsigt att bli knullad på golvet och jösses vad hård han var. Helt klart i topplistan av betalda rape plays.

God natt, älskling
Det här hände med Gentlemannahingsten och var hans första rollspel någonsin. Han hade uttryckt en oro över huruvida han skulle kunna genomföra det då han, som alla andra riktiga män, har en ”viss” svårighet för motvilliga kvinnor. Vi hade pratat massor innan och jag hade med lite uppvärmande lekar bevisat så gott jag kunnat att jag ärligt, på riktigt, 100% tänder på det. Oh boy, som han levererade…

Jag sov (fullt sminkad för att jag hoppades att han skulle gå igång på rinnande mascara [jag är en mästerlig låtsasgråterska förresten!] – det visade sig stämma, den snuskiga jäveln) och nja, nej, jag sov inte. Jag var alldeles för exalterad för att kunna somna. Redan våt bara av spänningen. Vi hade bestämt att han skulle komma in i sovrummet när han ville. Hur länge jag låg där och önskade, hoppades, föreställde mig har jag ingen uppfattning om. Men till slut hör jag fotstegen och han stängde dörren bakom sig. Jag slutade andas. En hand uppför mitt ben. En till. Jag skruvar lite på mig av beröringen och plötsligt är han över mig. När jag öppnar ögonen ser han rakt in i dem.
Han hyssjar mig, säger att jag bara ska vara lugn så är det snart över. När jag uppfattat hans ord sätter han snabbt handen över min mun för att tysta min reaktion. Hans andra hand drar snabbt av mina trosor och samtidigt säger han ”om du är tyst så tar jag bort handen och slipper göra dig illa”. Jag nickar desperat, tårögd. Han är redan hård och tränger direkt in i mig. När jag är för gnällig och bedjande håller han för min mun igen medan han fortsätter. Han kommer i mig och reser sig sedan direkt och lämnar rummet. Jag är bortom all upphetsning och kan knappt röra mig. Upplevelsen var så intensiv att jag inte ens kan tänka. Efter en liten stund står han i dörröppningen.
”Var det okej?” frågar han med ett leende. Mitt svar består av något slags ljud. Med ett ännu större leende över min uppenbara nöjdhet kommer han in och slickar mig till orgasm.

Ja, men… Det minnet. Jag kan inte skriva mer. Jag har plötsligt fått andra planer.

9 reaktioner på ”Rape play

  1. Meddelas endast på detta sätt: att läsa ovanstående ombord på SK1421 tvingade mig att sitta ännu mer dubbelvikt än vanligt. Oschysst av dig, oschysst men tack./dE

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.