Hollywoodhoran och andra bekännelser

Dags för lite fler pinsamheter och andra saker som framställer mig i dålig dager – denna gång ett gäng som inte är så intressanta att de förtjänar egna inlägg. Jag har gjort massvis med dumheter i mina dagar och de flesta vet bara jag och en till person om. Skak på huvudet, klapp på kinden och dumförklaringar mottages tacksamt.

– En gång brukade jag kokain med en kund som är hjärtläkare – ironiskt. För att inte nämna korkat.

– En gång tog jag fel buss, somnade och vaknade gud-vet-vart. Det var mitt i natten och att nyktra till lagom tills sista bussen gått var en uppfriskande upplevelse. Jag frågade någon kille om han kunde informera mig om var jag var och hur fan man tar sig därifrån utan mobil eller ett korvöre. Gentlemannen sa att det nog blir svårt kl 3 på natten och erbjöd mig att följa med honom hem. Sagt och gjort. Det slutade med sex både på natten och igen på morgonen och nu plockar jag fram skämskudden på riktigt.

– På väg hem efter min första sexkund någonsin inser jag att jag glömt mitt halsband på golvet i hans hus. Målar upp bilder om hur hans fru kommer hitta det och sedan stalka mig för resten av året. (Sedan dess behåller jag smycken på).

– Jag var med i ett svenskt mästerskap där finalister bjöds på en all inclusive-resa med tillhörande champagne, fina hotell och liknande enbart för att jag låg med chefen för hela grejen. Behöver jag säga vilken total katastrof mitt finalbidrag var? Samma kväll hade jag en trekant med tidigare nämnda chef och en annan tävlande.

– Under en jobbresa (i mitt ”vanliga” jobb) hade vi bjudit med en kändis som var inhyrd för att få oss att se bra ut. Jag visste inte så mycket om hans privatliv men attraherades något enormt av hans personlighet och förförde honom således. Resten av resan bestod i att smyga in honom på mitt hotellrum sena kvällar och jaga iväg honom tidiga mornar. Dagarna innebar att snegla på varandra och fantisera om vad jag skulle hitta på med honom samma kväll.
Några veckor senare ser jag honom i en artikel och läser rutan om personen: han är gift. Med en annan kändis. Ridå.

– Nu kom jag på en annan kändishistoria som jag av naturliga skäl förträngt.
En av mina bästa kunder (han var stenrik och skämdes inte för det, var snygg som få och hade ett väldigt kinky intresse) hade kommit så pass nära mig att jag bjöd med honom på en sexträff med likasinnade. Han är hittills den enda jag släppt in i det sällskapet som inte är några du finner i smutsiga källare med gimp masks direkt. En svit hade hyrts för ändamålet och alla var jättenyfikna eftersom Lisa plötsligt har med sig en dejt. Vi var helt sjukt snygga, han betalade så jävla bra (sex timmars arvode plus en ansenlig bonus för att jag inte skulle ta ett annat erbjudande, ka-ching!) och jag visste att han skulle passa in direkt.
Vi kliver in, jag pussas med mina vänner och introducerar honom för alla. Då ser jag rikskändisen. Han presenterar sig artigt och jag blir helt tagen av hur stilig och charmig han är.
”Jag har hört så mycket om dig, jag är verkligen nyfiken på om du lever upp till förväntningarna” säger han och Lisa 2015 känner bara hur skämmig denna klyscha är. Men Lisa 2012 rodnar och svarar ”äsch, lägg av”. Vart är den där skämskudden nu igen?
Efter champagne, småprat, inviter och liknande så har jag två uppvaktande män runt mig: en framför och en bakom. Min dejt var förstås i fokus och vi hade innan diskuterat vad som var okej och inte. Jag var bland annat tydlig med att mina vanliga gränser gäller även här och vi var överens om att lekarna denna kväll skulle komma att involvera andra. Han hade till och med uttryckt en önskan om att få se mig med en annan man.
Den här gruppen tar seriöst på just gränser och det är ingen vild orgie som man annars kan föreställa sig. Rikskändisen frågade mig om han fick kyssa mig varpå vi båda tittar på min dejt. Han nickar.
Det var sådär härligt långsamt, han tog av min klänning varsamt, kysste mig överallt medan jag stod där mitt på golvet och höll ögonkontakt med min dejt. Kändisen ledde oss båda in i sovrummet och la ned mig på sängen. Hela tiden såg jag på mig dejt för att försöka uppfatta om han ville ta över, bli involverad eller något annat. Han såg helt uppslukad ut och jag var verkligen i en drömvärld.
Till slut får jag känna kändisens mun men låter det inte distrahera mig från dejten. Han ser fortfarande lika tagen ut. Det fortsätter i samma heta anda och jag håller på att smälla av hur underbart allt är. Jag ser djupt in dejtens ögon medan jag tar på kondomen och då plötsligt få han psykbryt. ”NEJ, det här går inte!” utbrister han. ”Jag måste gå!” och så går han bara.
Där ligger vi och kändisen frågar om min pojkvän är okej. Jag säger bara ”det är inte min pojkvän men eeeh…” Återigen vore en emoji med stor, öppen mun på sin plats.
Jag tar mig upp och ringer honom. Han är helt andfådd och upprörd och säger bara att han ska gå hem och att han hör av sig imorgon. Jag frågar om jag ska följa med och han säger ”nej, stanna om du vill”. Klassisk tjej-teknik i vanliga fall. Du behöver inte. Gör det inte för min skull. Och så vidare. Fast alla vet att det betyder ”kom hit, jag dör av hjärtesorg”, typ.
Jag ber kändisen om ursäkt, klär på mig, lovar mig själv att i framtiden alltid gå ensam på denna typ av tillställningar och spenderar resten av kvällen med en tjurig men lättövertalad dejt.

Det här skrattas det åt fortfarande och vi har faktiskt inte fått äran att se kändisen igen. Personen som bjöd med honom säger att han vill träffa mig i ensamhet men att ”gruppevenemang inte var hans grej”. Jag fick hans nummer men har aldrig ringt. För det kan bara sluta illa om jag hamnar i någon tidning som ”horan som förförde kändisen” eller liknande.

Jag har fler skämmiga minnen men får nog avbryta här. Det blev längre än jag hoppats.

3 reaktioner på ”Hollywoodhoran och andra bekännelser

Kommentarer inaktiverade.