En kväll med "Lisa" OCH Lisa

Som ni redan fattat så heter jag förstås inte Lisa. Därför använder jag ”Lisa” när jag skriver om min riktiga identitet; den som är en jättetrevlig, ung kvinna som inte har några mörka hemligheter. Med risk för att hamna helt bortom vad jag menat att skriva om så skulle min familj, vänner, kollegor och släkt aldrig, aldrig, aldrig någonsin tro att jag haft ett mycket aktivt liv som prostituerad eller att jag har de sexuella preferenser jag har. Det finns bara en som är helt och hållet insatt i alla mina dolda sidor: Gentlemannahingsten. Han vet allt om mina lesbiska upptåg, sexsällskapet, eskortandet, utlevandet.
Han var också ständigt orolig för att jag var just prostituerad. Det fanns inget jag kunde säga eller göra för att han skulle kunna se att jag faktiskt tyckte om det. Han gillade inte att jag skrev om det, hjälpte andra tjejer eller hade någon som helst kontakt med mina gamla ”kollegor”. När Aftonbladet publicerade min artikel så kom jag glatt hem med tidningen och möttes av sura miner.
”Jag trodde du lagt det där bakom dig”, sa han alltid. Envis och tjurskallig som jag är så var jag alltid tydlig med att jag skulle fortsätta mina tafatta försök till aktivism mot sexköpslagen och att hjälpa och stötta tjejer som råkat illa ut, funderade på att börja eller som hade ett sunt förhållande till sexsäljandet men ville prata ibland. Han köpte det (haha, förlåt) men jag såg hur han blev alldeles stel och hård (haha, förlåt igen) när jag pratade om det.
En del av våra problem som till slut skulle få förhållandet att falla ihop var helt klart detta. Tänk om jag aldrig sålt sex, hade det gjort någon skillnad? Vi hade nog ändå träffats på den där konferensen där jag först såg bara ännu en kåt karl i kostym, men ganska snart äntrade min ”jag ska ha honom”-beslutsamhet.
Men vem hade jag varit utan det? Kanske inte någon som hade intresserat honom, för att vara ärlig.

En kort sak till: jag skriver ibland om vad man tycka är onödiga detaljer som i första hand är praktiska. Detta är för att jag i mitt vilda sinne hoppas att någon kan få lite inspiration till att prova mina ”lekar” själva, även om man bara tar med sig en promille av min upplevelse. Jag vill ju hjälpa er, fattar ni väl!

Han trodde också att jag tände på själva grejen med att ”sälja mig”. Det stämmer inte men han är, som är ganska tydligt, lika envis och tjurskallig som jag. Jag är inte den som skyr en möjlighet till spännande sex så en idé formades…

Innan jag berättar om denna utmärkta kväll så vill jag göra det klart att jag fullkomligt älskar breath play – alltså när man under kontrollerade former stryper tillförelsen av syre. Bara ett fast grepp eller en arm över min hals skickar elektricitet nedåt. Jag har ingen aning om varför eller hur, men det är bara en av mina många konstiga turn-ons. Så vet ni och behöver inte maila om hur hemsk han var (och hur ni är mycket snällare…)

Det här hände när jag höll på att sälja min lägenhet. Jag HATAR att städa och hade köpt grejer för att göra lägenheten ”stylad” för minst 10k och var allmänt trött på att torka ur handfatet med microfibertrasor varje gång jag tvättade händerna. Inför visningshelgen bestämde jag mig för att hålla mig borta och därmed slippa se en microfibertrasa på åtminstone 48 timmar. GH skulle komma till Sverige samma dag jag checkade in på ett riktigt fint hotell och vi hade i förväg målat upp scenariot via mail. Vi undvek till och med telefonkontakt för att göra det ännu mer explosivt och jag kan lova; det var tamejtusan lika jävla sjukt varje gång hur vi än gjorde.
Som ni vet gillar jag min man med lite äkta doft och det faktum att han hade rest mestadels av dagen gjorde mig ännu mer förväntansfull.

Jag hade en av mina bästa klänningar och sexigaste skor (sådana man inte går ut med på Götgatan) och kände mig riktigt attraktiv. Han skulle anlända i kostym, gud hjälpe mig.
Då alla bättre hotell kräver rumskort till hissen hade jag bett receptionen ge honom ett kort. Vi får inte låta dumma regler sabba stämningen och jag åker inte hiss klädd som en hora, herregud.

Det knackar på min dörr och redan halvt förstörd av upphetsning öppnar jag. I efterhand sa han att han fattade precis hur uppspelt jag var på ljudet av mina klackar när jag halvsprang mot dörren.
”Hi Lisa”, säger han och jag tröttnar aldrig på den där brittiska accenten. Eller leendet.
Jag visar honom in och efter ett par vänliga fraser får jag ett kuvert. Jag vet vid det här laget hur 4000 känns i 500-lappar och har aldrig varit den som räknar, det är inte fint. Kuvertet slinker ned i min väska.
Han ställer sig så nära som är fysiskt möjligt och ger mig en komplimang. Ett finger lätt under min haka för att hjälpa mig möta hans kyss. Snart är hans händer överallt.
”I want to tie you up” säger han mellan tunga andetag och jag blir förvirrad. Det är inget jag gör första gången jag träffar en kund. Det där leendet, det sitter kvar. Obehagligt och stötande när jag protesterar mot hans önskemål. Vi var ju överens men han lyssnar inte utan tar ett fast grepp om min hals och säger att han vet mer än jag tror och att han är beredd att gå ”väldigt långt” för att stilla sina behov ikväll. Jag inser att jag inte berättat för någon var jag är. Som jag brukar göra, den här gången måste jag ha blivit distraherad av hur vansinnigt snygg han är. Och dialekten då. Fan.

Han bryr sig inte ens om att ta av min klänning utan för mig hårdhänt till sängen. Förlamad av rädsla och förvirring lät jag mig dirigeras med enkelhet. Han tar fram Shibari-rep (vems kan det ha varit?) och binder enkelt fast mina armar vid sänggaveln. När jag är ordentligt bunden (och funderar lite på om han övat) går han fram och tillbaka och beskriver detaljerat vad han tänkt göra med mig. Hans röst är dov, hans beteende sansat och hela den här på-gränsen-till-psykopat-grejen gör mig galen. Det var perfekt. Det var också vårt första längre rollspel och att se den jag älskar vara lika entusiastisk och hängiven som jag själv var i sig enormt tändande.

Vad som hände sedan lämnar jag åt fantasin. Er, alltså. Jag vet precis vad som hände och lär aldrig glömma det.

Det var konstigt att vara Lisa inför honom. Jag är imponerad av att han lyckades prestera, både i rollspelet och sexuellt, när han faktiskt spelade en person som han annars avskyr. Han fick också se hur jag beter mig mot kunder vilket måste ha rört till det ordentligt. Trots det var det här hans idé och jag kanske var självisk som utnyttjade hans föreställningar. Dock har jag aldrig hört några klagomål och han har inte yttrat ånger över den här kvällen. Stort plus för att jag fick behålla pengarna vilket gör honom till en sexköpare! Jösses, det vore komiskt om vår break-up inte var så sorglig.

7 reaktioner på ”En kväll med "Lisa" OCH Lisa

  1. […] Jaja, jag VET att han är trött. Han har jobbat 18 timmar om dygnet i flera veckor. Jag däremot jobbar på att få honom att ta ut sin stress sexuellt. Han får gärna, så länge det sker i en sexuell session, kalla mig vad fan han vill, kräva att jag gör vad han vill, hell, ge mig en örfil om det hjälper. Jag VILL ju det och undrar om det går att träna någon till detta? Det finns ju i honom, jag har lockat fram det förut. […]

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.