Exempel på ett totalt as

Ett liv som prostituerad är inte bara glass och ballonger.
En tjej kontaktade mig för ett tag sedan om en riktigt sjuk man och när vi började nysta i härvan visade det sig att vi hade att göra med en psykopat.

Såhär ser tidslinjen ut:

I 2013 blev jag uppringd av den person jag kommit närmast i mitt jobb som prostituerad. Hon hade fått kontakt med en man i norrort som verkade jättetrevlig och var ovanligt generös (varningsklockor, tjejer!) Det här är en tjej med massvis med vett och skinn på näsan, och vad jag förstått var han extremt duktig på att lura och förföra. Hon åkte dit och träffade den här charmiga gentlemannen som beklagade sig med att hans fru fortfarande var hemma. Om hon kunde vänta en stund med honom tills frun gav sig av, bara…
Han var oerhört påträngande och lyckades med det mesta utom sex. När hon till slut förstod att han aldrig ämnat betala för sig så åkte hon hem.

Under sommaren 2014 fick jag ett mail från en annan tjej (då jag varnat för mannen på ett forum) som berättade att hon också blivit lurad av samma man. Denna gång våldtog han henne.
Hon anmälde direkt till polisen.

I slutet av 2014 fick jag veta att en rättegång skulle inledas och att det då kommit fram åtta målsägande. Sexköp var det minsta problemet: våldtäkt av barn och våldtäkt skulle vara på tapeten.

I början på 2015 dömdes han till ett hyfsat långt fängelsestraff. Hans tidigare domar avkunnar bland annat grov stöld och våldtäkt.

ÅTTA målsägande, gott folk. Och då har vi nog bara sett den grumliga ytan. Vad som finns därunder kan vi bara drömma om. Här är ännu ett bevis på vad vi skulle kunna åstakomma genom att legalisera sexköp. Säljare ska KRÄVA identitet på sina kunder och ursäkten ”jag är rädd för polisen” kan inte förekomma. Den här mannen sökte aktivt efter unga, vad han trodde var lättlurade tjejer och hamnade i finkan.
Ah, sweet karma.

Men så länge sexhandel anses som offrens ångestladdade, tvungna val och köpares utnyttjande så kan vi inte hjälpa dessa tjejer FÖRRÄN de blir våldtagna! När ska vi fatta detta? Det är en ond cirkel av inbillad godhet som jag inte ser någon lösning på. Under tiden blommar trafficking och våldtäkt i vårt land.

2 reaktioner på ”Exempel på ett totalt as

  1. Tyvärr är jag övertygad om att en inte ringa del av sexköpslagens försvarare anser att risken för våldtäkt är positiv i det här fallet, helt enkelt en avskräckande faktor. Sexköparen riskerar ett juridiskt straff, sexsäljaren en våldtäkt.

    Sullivan

    Gilla

  2. Precis och om/när det händer så blir reaktionen inte ”hur ska vi undvika att detta händer igen på ett realistiskt och humant vis” utan ”VAD VAR DET VI SA?”

    Gilla

Kommentarer är stängda.