"Hur kan jag" och en trekant

Jag har haft några trekanter i mina dagar och tänkte berätta om en av dem. Men först lite allmänt om den stora frågan ”hur kan man ligga med okända människor som man endast pratat med på telefon en gång”.

Vid ett par tillfällen hade jag träffat en trevlig herre som vi kan kalla Patrik. Han var som de flesta av mina kunder medelålders, hyfsat stilig och imponerande välklädd. Han var typen som gärna träffades över ett glas vin innan vi gick upp till hans rum. I början tyckte jag att den här typen av möten var obekväma och en gång träffade jag faktiskt på en kollega OCH ett gammalt ragg på en bar vid St Eriksplan när jag var med en kund… Blev inte totalt handlingsförlamad men fick vänligt låta min dejt veta mitt riktiga namn och samtidigt chockas över hur snyggt han skötte situationen.
Jag lärde mig dock att uppskatta att ses offentligt på det här sättet. Det var som ett slags förspel där det inte kunde gå för långt. Det passar mig då jag anser att de allra flesta är trevliga människor och att det är roligt att umgås med dessa. Om vi då får chansen att se hur charmiga vi är innan kläderna åker av så tror jag det skapar en bättre kemi.

Visst har jag haft sex med män som jag kunnat låta bli, egentligen. Jag är inte lättfotad och har inte varit det sedan jag var 19 ungefär. Under min karriär låg jag som mest med tre män i veckan. På den tiden hade jag oroväckande summor kontanter hemma då insättningsautomaterna uppenbarligen inte spelade mitt spel. Till slut hade jag ett alarm på mobilen som sa ”nu har det gått sju dagar, dags att gå till bankomaten!”
Ibland var det tufft. Inte träffarna i sig utan allt innan. Inom ett par månader hade jag en checklista gällande allt jag behövde fråga eller förklara för varje potentiell kund. Det var många kontakter som direkt ringde i varenda varningsklocka jag har (och jag har många!) och desto fler som helt enkelt verkade korkade.

Vet ni, det var faktiskt ett av mina ”konstigare” krav. Jag ville inte träffa dumskallar. Det hände förstås, speciellt när pengarna lockade som mest i början, men med tiden insåg jag att det var min största turn-off. Det fanns några saker jag framförallt störde mig på och därmed avfärdade, här är ett exempel:
Om den initiella mailkontakten, som jag var tydlig med skulle innehålla lite information om personen i fråga och dennes önskemål, stannade vid en kort mening utan egentligt innehåll kunde jag ha lite överseende. Jag var en ”flaky” eskort som ofta var upptagen under perioder (med vad kan ni ju fundera på [dessvärre oftast mitt jobb]) så att man vill kolla om jag ens lever är förståeligt. Men min kontakt med kunder har alltid varit väldigt personlig. Det fanns inga templates utan du fick ett svar utifrån din kontakt med mig. Om jag då svarar och i 99% av fallen kommer med fler frågor och du struntar i flera av dem, då är du ute ur leken. Eller om du missuppfattar mig till den grad att det verkar vara med mening. Människor utan perceptionsförmåga är extremt oattraktivt.

Jag har också väldigt svårt för de som tjatar. Kondomlöst sex, ”snälla åk till Luleå så möter jag dig vid stationen” och en favorit: ”få en av dina andra kunder att ha sex med dig medan jag tittar på” (vem i helvete vill, orkar och kan ta tag i sådan sak? Herregud).

Jag tycker om möten. Gärna avskilda sådana. Där jag kan betrakta en person och reda ut hur den fungerar. Lyssna, följa kroppspråket, iaktta. Vem är du? Var kommer du ifrån? Vad vill du? Utan att någonsin faktiskt ställa dessa frågor.
Det är som en social och intellektuell dans för mig (ursäkta klyschan….) Det är det här jag verkligen älskar med mina träffar. Att samla in den här informationen och sedan skapa en upplevelse för personen jag plötsligt anser mig känna på något konstigt, 4D-plan.
Är han märklig, oh boy, det finns gott om weirdos, så är det en sak. Men ignorant, oempatisk eller icke-tänkade (ett ord jag använder för folk som verkar ”frånvarande” i allt som borde spela roll) så går det bort. Då är ”snippan stängd” som en vän uttryckte det även om jag i stunden får låtsas att DET HÄR ÄR DET BÄSTA SOM HÄNT MIG.
Men, det var då det. Sedan lärde jag mig att det hälsosammaste och mest givande var att träffa intressanta män.

Tillbaka till Patrik då.

Han hörde av sig och frågade om jag ville träffa honom och en vän. Då jag var bekant med Patrik såg jag inga problem med det, det var snarare ett väldigt lockande förslag. Jag var införstådd med att vi som vanligt skulle mötas i hotellbaren innan. Så uppklädd och allmänt attraktiv gick jag in i baren och letade efter Patrik (lättare sagt än gjort när varenda kotte hade kostym!), men han hittade mig först.
”Lisa!” utbrast han och nästan kastade sig över mig. Det går upp för mig att han inte är i sällskap med endast en annan person. Snarare åtta. Han viskar försiktigt ”det var inte planerat, spela med en liten stund” och jag hälsar vänligt på en stor grupp okända människor som inte hade en aning om vem jag var eller varför jag var där. Förvirringen gick över snabbt och en mystisk, dimlik känsla infann sig.
Det tog inte lång tid innan jag räknade ut vem min nya bekantskap var.
Han hade en speciell blick. Han visste vem jag var, Patrik visste att han visste och jag log diskret mot honom under tiden som jag spelade väninnan som just kommit från jobbet och råkat på en vän.
Jag svarade på frågor om mitt yrke. noggrann med att säga precis lagom mycket samtidigt som jag märkte hur mina kavaljerers lust ökade. Ingen annan verkade notera den sanslösa, sexuella stämningen i luften. När det kommer till sådana här saker inbillar jag mig inte, det var elektriskt.

Patrik lämnade gruppen med mig, han skulle följa mig ut, sa han. Ett par förstående leenden mötte honom och jag var inte sen med att snappa upp dem. Dessa män tror nog att jag är hans älskarinna. Eller hora till och med. Vem vet. Det kändes lite riskabelt men det var inget jag kunde göra så mycket åt. Vi stod tysta med ett behörigt avstånd från varandra i väntan på hissen. När dörrarna väl stängts var det som en explosion. Vi pratade i munnen på varandra.
”Visst var det han som satt precis mittemot mig?”
”Det där skötte du jävligt bra!”
Han förklarade att hans vän skulle komma upp om en stund. Han var gift och ville inte väcka misstankar i onödan. Spänningen och kicken jag fått av mötena i baren skuggade den känsla av obehag som ibland visade sig. Nu var jag praktiskt taget hög på hela situationen.

På rummet väntade en flaska champagne. En karl som planerat med room service; helt i min smak. Vi häller upp tre glas och när det knackar på dörren ber jag Patrik sitta ned. Jag möter hans kollega med ett glas och ett strålande leende.
”Jag hoppades att det var du” sa jag och visste att en sådan välkomstfras skulle värma upp honom. Det gjorde det men jag var inte ett dugg förvånad.
Han hade hört mycket gott om mig, berättade han. Det kändes lite skumt även om jag inte visade det.
Som person finner jag objektifiering oerhört obekvämt, såklart. Men i rätt sexuell ”miljö” älskar jag att känna mig utnyttjad. Det här var ett mellanting och på insidan var jag lite osäker på om jag gillade det han sa. Patrik fortsatte med historier om våra möten och på något sätt kände jag mig utlämnad. Som att det vi gjort tillsammans skulle vara något mellan oss. Men herregud, jag är ju faktiskt en hora han köpt tid hos. Den här balansen mellan jaget och horan har aldrig varit så rubbad. Om sexköpare har likasinnade vänner så låter det nog precis såhär. Men det behöver jag inte höra, förrän nu då.
Det var på gränsen till surrealistiskt. Som att jag inte var där utan att jag råkat tjuvlyssna på en konversation jag inte borde höra. Och samtidigt skulle jag spela kåt, som att deras diskussion om mig i tredje person var smickrande.

Lisa var. turligt nog, dominant. Hon styrde mig rätt och intalade mig att det här var sexigt. Helt övertygande var det inte men nog för att få mig upphetsad. Tror jag i alla fall. Ibland är det inte så enkelt att veta vad som är ”äkta” när det gäller att sälja sex.
Våt blev jag och det säger mer om min kropp än min hjärna. De hänger inte alltid ihop, kan jag lova, oavsett vad experter påstår. Det har förstås varit en nyttig egenskap i mina dagar.

Till slut ber jag Patrik vara tyst. Ska det här gå måste han hålla käften. Vännen säger att jag är en ”bestämd liten dam” vilket leder mig till att hyssja honom också. Kom igen nu, grabbar! Ni verkar trevliga om än lite porrskadade men förstör för i helvete inte detta genom att vara mansgrisiga!
De lyder, om än med ett leende och jag ber vännen sitta ned i fotöljen.
Jag klär av mig till underkläderna: svarta som synden. Tar av Patrik kavajen och kysser honom ömt. Det borde hålla honom tyst. För guds skull människa, prata inte mer.
Han är snygg och jag äntrar ”sex mode”. Det här går bra. Nu är hjärnan med på banan också.

Jag kysser honom överallt jag kommer åt medan jag klär av honom och ser med jämna mellanrum hans vän i ögonen. Elektriciteten är tillbaka. Bara de kniper igen fortsättningsvis.
Läppar. tunga, händer, naglar. Överallt. När jag tar av hans kalsonger gör jag som jag brukar (som oftast faktiskt är en ärlig reaktion!) och suckar nöjt. Hade ni varit där hade ni upplevt det som att jag med hela mitt kroppspråk och den enkla sucken sa ”åh, herregud, din kuk *hjärt-emoji*” ungefär.

Retsamt. Jag tar aldrig honom ordentligt utan njuter av hans hoppfulla stön. Precis när han tror att jag ska lätta på den enorma spänningen reser jag mig och går till fotöljen. Jag hjälper hans vän upp. Öppnar hans skjorta och ger honom ungefär samma behandling som Patrik men håller hela tiden en hand på Patriks lår. Jag är i första hand där för honom och det ska han veta.
Efter att ha retat gallfeber på dem båda lägger jag mig på sängen och knäpper upp strumpebandshållaren så att jag kan ta mig trosorna.
”Nu ska jag smeka mig själv och om ni vill hjälpa till så är det först till kvarn” kuttrar jag (haha, jösses, jag kan vara en vixen om jag vill!)
Inom fem röda har jag en på varje sida. De verkar inte ha några problem med att dela mig på riktigt och den insikten är fantastisk i sig. Män säkra i sin maskulinitet = hett. Som fan.
Händer och läppar överallt.

”Du är så våt” flämtar Patrik. Jag älskar att höra det, ungefär som när män får höra att de är hårda. Det är grymt. Jag frågar dem vem som vill knulla mig först. Patrik säger att hans vän får börja och då kommer lite av den där obehagskänslan tillbaka. Jag skakar av mig den, det är ju inte jag! Skärp dig, Lisa! Det var ändå jag som ställde frågan.

Porrstjärne-Lisa är i sitt esse och med huvudet precis över sängkanten kan jag ta Patriks kuk i munnen deep-throat-style medan hans vän knullar mig. En poäng med den här typen av situation är att jag faktiskt kan njuta av kuk både här och där. Det behövs ingen 69:a för att fiffi och mun ska få sitt, liksom. Och känslan av att TVÅ män njuter av mig samtidigt. Vad ska jag säga…

Vi höll på mycket längre än jag var betald för. Det var underbart.

Men! Ingen Lisa-historia utan ett pinsamt avslut! Mellan alla trevliga ställningar och lekar säger vännen ”det här är nog det bästa sex jag haft” varpå Patrik svarar ”ja, förutom den där thaibruden” och vännen igen ”ja, de delar nog förstaplatsen”.
Där står jag på knä i sängen med en karl framför mig och en bakom och känner mig obekväm igen. HÅLL KÄFT!!! tänker jag. Men säger det inte utan gapar duktigt som en fin flicka.

Men seriöst, kära vänner. Tänk innan ni öppnar truten, era ord är inte alltid av godo, oavsett hur kåt och ”nymfig” en kvinna må vara.

Med det sagt så är detta en kväll att minnas. Vilka män (så länge de höll käft, det vill säga)!

Nästa gång får jag bjuda på en anekdot om en av mina trekanter med en annan kvinna. Kul, skön, nyttig erfarenhet även om jag föredrar kuk. Men väl värd att berättas.

7 reaktioner på ”"Hur kan jag" och en trekant

  1. 1. Vilka vänner du har med sådana uttryck.
    2. Svart, strumpebandshållare, kuttrande och självsmekningar: skapar rejäl bula i M/90-byxorna.
    /Major'n

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.