Tips från coachen: cock worshipping

Det finns ett väldigt enkelt knep att få vilken man som helst att må bra. Man har ”halva inne” i brist på ett bättre uttryck bara genom att idolisera hans penis. I ett tidigare inlägg beskrev jag ett av mina signature moves: Den Lidelsefulla Sucken™ som gör sig bäst vid första åsynen av penisen i fråga.

Här är några andra idiotsäkra tricks för vad jag väljer att kalla instant gratification:
– Vi kysser varandra och det börjar hetta till. Min hand snuddar vid hans stånd. ”Oh wow” eller liknande diskret uppskattande ord viskas fram. Instant gratification: check!
– Vid minst ett tillfälle ser jag honom intensivt i ögonen och bekräftar hur förbannat hård han är.
Check!
– Har jag redan träffat penisen tidigare har Den Lidelsefulla Sucken™ tappat sin initiala slagkraft och här passar ett uttryck av kärt återseende bättre. Kanske ”som jag har saknat dig” (sagt till penis direkt), har både ett visst humorvärde och självfallet en penisboost till bäraren.
– Visa på alla sätt jag förmår att jag älskar hans kuk: reagera tydligt när den på något sätt är inblandad och detta får inte glömmas bort under till exempel penetrering. Ett praktiskt exempel är att vara som Prins John i scenen där Robin Hood tar pengasäcken från honom och därmed förvägrar honom hans tumme. Precis så fast med hela min kropp visa hur jag behöver hans kuk.
– Vid möten med penisar storlek medel och uppåt är en kommentar om hur stor han är inte sällan ouppskattade. Ett varningens finger: är han liten kan man istället ses som en uppenbar lögnare och då har det motsatt effekt. Det här är dock ett överanvänt knep och anses lite taffligt bland seriösa sexsäljare. Det fordrar en viss kreativ twist på leveransen som oftast får uppfinnas i stundens hetta. Timing är viktigt gällande denna. Grejen är också att män med stora penisar vet om det.
Krävs fingertoppskänsla med andra ord.

En sexsäljande kvinnas viktigaste insikt är att mannens bästa vän är hans kuk. Man vinner så oerhört mycket good-will på att behandla den som en aldrig tidigare upptäckt släkting till jättepandan.
Unik. Vacker. Omtålig. Beundransvärd. Att man skulle svimma om man fick chansen att klappa den.

Det här gäller förstås inte bara kunder. Männen i mitt liv får penishybris efter några veckor med mig. Nu jag har visserligen haft tur när det gäller mina fasta partners men poängen är att man aldrig får sluta dyrka hans kuk. Jag har också turen att vara genuint fascinerad och totalt besatt av kuk så det faller sig naturligt.

Jag utvecklade några annorlunda intressen med GH då han är den jag kommit allra närmast i hela världen. Jag kunde ligga med huvudet på hans mage och bara titta på hans kuk. Se hur den förändrades beroende på vad jag sa eller gjorde. Smeka hans pung och även där fascineras över hur den ändras vid beröring. Snudda med tungan som fick den att rycka till på ett närmast komiskt vis.
Det gjorde knappast saken värre att han fullkomligt älskade den här typen av slöa förspel. Vilken man vill inte få sin penis beundrad, lekt med och samtidigt veta om att hans tjej kåtar upp sig själv minst lika mycket?
Efter sex var enda gången han var slak när vi var tillsammans. Den karln var oerhört potent, för övrigt. Som en vandrande erektion.
Då fanns det helt andra slags konstellationer man kunde skapa. Ibland fnissa lite åt. Om penis-självförtroendet ligger på level 9000+ gör denna slags hantering knappast någon skada.

Jag har troligtvis inte många kvinnliga läsare men om en könsfrände läser detta så vill jag uppmana dig att ikväll, på ett helt naturligt och spontant sätt, ge penisen i ditt liv en hejdundrande komplimang.
Om det känns konstigt att säga eller att ord inte räcker till (you lucky girl) så visa det.

Själv är jag ensam och för veckan arbetslös. Skriver blogg. Är naken. Har inte gått ut på hela dagen. Glömt att äta. Inte satt i linserna. Gjort närmare 15 sudokusar. Har cirka fyra veckors uppdämd peniskärlek och ska träffa min fina dejt imorgon. Jag hoppas han gillar intensitet för det kommer inte bli en vacker affär… Fast det beror ju förstås på vad man anser vackert.

3 reaktioner på ”Tips från coachen: cock worshipping

  1. […] Jag tycker ”trång fitta” bland sexsäljares annonser inte bara är motbjudande och billigt utan sannolikt även en lögn. Människor går sällan runt och bara är trånga hur som helst. Har du stark fitta? Okej. Har några kunder sagt att du är trång? Bitch, please. Det är som när jag utövar mina kuk-knep. […]

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.