Den tonåriga pojken

Det är jag, i mångt och mycket. Tror inte jag legat med en tonårig kille faktiskt. En eller flera tonåriga tjejer, däremot. Mot all vett och sans.
Minns en gång på krogen när jag var hög på mig själv. Ännu ett fint drag jag av någon anledning väljer att framhäva publikt. Jag var inte onykter, som mest salongsberusad, men desto mer hög på mig själv. Hade en livlig diskussion med GH (alla våra diskussioner var livliga, visserligen) om mina flirt-egenskaper. Han sa att jag hade orimliga tankar om min egen förmåga. Att jag påpekade hur jag kan få vem som helst att tro precis vad jag vill att de ska tro gjorde ingen skillnad. Mina argument gjorde sällan skillnad. Vårt förhållande var i allra högsta grad stormigt, som ni hör.
Jag är egentligen väldigt sympatisk, snäll och omtänksam men kan slå på Lisa och då är manipulation en sport utan förlorare. Jag vill inte vinna om det skadar andra men ibland är jag blind för vilka handlingar som faktiskt är okej eller inte.

En person som ifrågasätter min självbild på det här sättet ber om att bli motbevisad. Jag pekar direkt ut två unga tjejer vid ett bord som jag ser blir uppvaktade av två killar i ungefär samma ålder, kanske något äldre. En av dem kan jag lätt få. En av dem, eller båda, kommer inte banga på att gå hem med oss ikväll. Challenge accepted. GH var inte lika road av tanken men kittlades av spelet. Han är ingen ”player” och har aldrig varit. Det tog honom ett år att kyssa mig, herregud. Och då var jag tvungen att hälla i honom en flaska Chablis på Medis först.

Jag tänker inte lämna ut några knep… Mer än att jag visade GH tydligt att jag VISST KAN FÅ VEM JAG VILL, som den bortskämda snorunge jag är. När den ena tjejens kompis ville åka hem så valde hon att stanna med oss. Halva inne, alltså. De uppvaktande pojkarna hade jag viftat bort för länge sedan. De var ingen match. Jag skulle vara den ”värsta” sortens man om jag fötts till det motsatta könet.
Dock ville jag inte utsätta henne för fylleångest, såg till att hon var hyfsat nykter i sina val och tog sedan med henne hem. Gjorde klart för GH att det inte skulle bli något sex dem emellan och kan såhär i efterhand tycka det var vettigt då hon aldrig mer hade kunnat se åt en jämnårig om hon fått uppleva honom. Vilken jävla ängel jag är.
Hon och jag hade väldigt trevligt och GH med på ett hörn. Dagen efter gjorde jag frukost åt dem båda (GH var imponerad och lite sur över att jag hade haft rätt) och följde henne sedan hem. Vi pratade och skrattade hela vägen. Jag skulle kanske inte vara den värsta sortens man, trots allt.

Nähä, det här var kanske inte det bästa exemplet på den tonåriga pojken som lever i mig. Förutom min övertro på mig själv. Jag lyckades ju faktiskt vilket inte annars är vad småkillar gör.
Däremot visar det på hur Lisa ibland styrs av två inte så charmiga begär: sex och makt.

Ett mer nutida exempel finner sin grund i en föreläsning jag gjorde för snart ett år sedan (och som föranledde en obekväm hypotes som ni kan läsa om här). Jag ska snart gästföreläsa på ett universitet andra året i rad och är enormt hedrad och glad att ha blivit tillfrågad att komma tillbaka. Eftersom ödmjukhet inte är min grej så kan jag vara alldeles rak med att jag gör det riktigt bra.
GH hade genom en gemensam bekant fått höra att jag skulle tillbaka och ringde mig igår kväll. Han frågade om han fick följa med för att lyssna. *VARNINGSKLOCKOR* och *KÅTSLAG* inträdde omedelbart. Vi jobbar i samma bransch, det var så vi träffades och även om han tjänar fyra gånger så mycket som jag så är jag den mer kreativa och charmiga av oss. Han är bara en sån där affärsmänniska som är bra på bullshit (bevisat genom att han till slut lurade in mig i den där störda kärleken).
Förra året testade jag min föreläsning på honom och det slutade med vansinnigt bra sex. Jag oroade mig lite över vad som faktiskt tänder honom men insåg också att han verkligen brinner för sitt jobb. Att då få höra sin älskade prata om det som jag gjorde måste fått honom att tappa fattningen totalt. Det kan ha haft något att göra med att jag mot slutet såg att han var överdrivet intresserad och spelade på det.

Hur som helst. Han påstår att han tror att det vore ”nyttigt” för honom. En typ av studiebesök. Han kanske bara vill träffa en massa studenttjejer. Det går bra men jag vet vems rum han kommer till när det väl gäller. Och är det en bra idé? Knappast. Men den kåta tonåriga pojken i mig skiter i vett och sans. Han vill kasta allt hårt jobb för att komma över (heh) den där förälskelsen åt helvete för att få en enda natt med henne igen. En kväll där han måste avbryta sexet var tredje minut för att inte komma för snabbt. Vara tafflig och överexalterad. DET är jag, det. Med GH, enbart. En impulsiv, hetsig men motiverad och beslutsam ung man. Fast kvinna. Och inte så värst ung längre. Hur blir man av med en 16-årig, pojk-demon som besitter ens kropp?

Förresten, den mesta tonårspojken jag legat med var en rugbyspelare. Han var snygg som satan men oerhört dålig. Han betalade dock för sig vilket gjorde det mer okej och han gjorde det tydligt att sexsäljare gör rätt i att undvika kunder under 25.

4 reaktioner på ”Den tonåriga pojken

Kommentarer inaktiverade.