"Lisa" – övertaget är slående

I mitt första inlägg beskrev jag skillnaden mellan Lisa och ”Lisa” och att Lisa var den som skulle stå för skrivandet. Hon är mycket roligare för åskådare än vad ”Lisa” är och är en stor del av vem jag är.
Jag är inte schizofren men har två tydligt åtskilda sidor som inte bara skiljer sig till personlighet. Egentligen är de ju samma men i mitt skrivande som varit väldigt viktigt sedan barndomen har det på något sätt flytit in i att jag separerat dem. Självfallet var det inte förrän jag började med prostitution som namnet Lisa kom till.

”Lisa” har tagit över på sistone. Hon planerar inte att säga upp sig, sälja huset och backpacka i Asien. Det gör däremot Lisa och det är en evig dragkamp.

Min sex-verksamhet betalade en stor del av det hus jag köpte. Jag har alltid velat bo i ett eget jävla hus, med en egen trädgård jag kan försumma. Utan någon BRF som bankar på dörren och vill att jag ska låtsas bry mig till den grad att jag går med i styrelsen och utan grannar som tar tid på när jag kommer hem på natten. Anlitade en mäklare som inte bara tog ett skyhögt arvode utan passade på att ragga lite i samma veva. Må hända att jag fantiserat om att ligga med en hantverkare som kommit för att laga diskmaskinen men en fastighetsmäklare? Ha.
Jag blev av med lägenheten (och mäklaren) och köpte MITT hus.

För första gången gick Lisorna hand i hand in i huset, omringad av svettiga polacker som höll på att riva hela trappen när de försökte få in min jättesäng. Men det var MIN trappa, ingen annans. Jag hade flera veckor innan, omkring samma tid som jag mentalt bad alla mina grannar dra åt helvete, bestämt vilken låt som skulle spelas för första gången i nya huset och den ger mig än idag rysningar.
Jag köpte dyra möbler, som JAG ville ha. Betalade topplån och handpenning rakt ut ur mitt lönekonto. Under några år hade jag satt in ansenliga summor på olika konton utan att egentligen veta vad jag skulle göra med dem. Så när jag till slut insåg att det inte fanns någon anledning, framförallt ingen ekonomisk som annars skulle vara huvudproblemet för en 20+ singeltjej, till att köpa det där huset som jag alltid velat ha så flyttade jag alla pengar till lönekontot och köpte skiten.

Tyvärr har man ju grannar även i villa. Och dessa tror nog att jag är lite konstig. Lite crazy catlady-varning kanske, utan att äga en enda kattkäft. Någon kom faktiskt en dag förra sommaren med en ilsken kisse och undrade om den var min. Hade vi levt på 1700-talet hade jag säkert blivit bränd som häxa. Ensam, flyktig kvinna med konstiga vanor till och från. Det kan jag ta så länge de lämnar mig ifred.

Lisa har varit lugn ett tag vilket förklarar varför jag inte skriver så mycket. Under vintern har jag rest massor och väckt Lisa. Kanske märks det här, kanske inte. En flytt ut i skogen eller bort från det här äckliga klimatet igen? Återförening med GH? En annan obskyr hobby?

Det jag anar är att jag inte kommer börja med eskortandet igen. Om någon uppfann en app som genom tankeläsning och/eller magi kunde hitta den ensiffriga procenten guldkorn till kunder som kittlar mig halvt till döds av spänning så kanske jag tänker om.
Tills dess känner jag ”been there, done that, didn’t get a t-shirt (but indeed a HOUSE!)”

En reaktion på ”"Lisa" – övertaget är slående

  1. Grattis till huset. Det har du förtjänat. Som en amerikansk kompis brukar säga: ”LOL @ apartment living”.

    Men det jag ville säga är: Vilken bra blogg! Du skriver bra om ett intressant ämne och är uppenbart intelligent utöver det vanliga. Jag är novis inom sexköp och har lärt mig ett och annat som jag kommer ha nytta av i framtiden. Att känna till lite om hur det helst ska fungera för den man träffar tror jag är bra.

    Har köpt sex två gånger. Mitt första sexköp var en katastrof, blev lurad och det gjordes försök till utpressning. Sexet efter det var inte något vidare, lätt det sämsta jag haft. Redlight district i Amsterdam är ett träsk och ung och dum som man var hade man inte gjort någon research alls innan.

    Meeeen, som kontrast till det var min andra sexköp det bästa sex jag haft, så man får väl säga att skadan är reparerad nu.

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.