Den kvinnliga orgasmen

Skrivet hösten 2015.

Den kvinnliga orgasmen: kan icke förklaras i evolutionen, är ständigt debatterad och för oss alla evigt mystisk. Vissa påstår att en kvinnas orgasm vidgar livmodertappen vilket gör den mer lättillgänglig för spermier men jag tror att den är ett misstag, som mäns bröstvårtor.
Den finns hur som helst, det är vi överens om, men är förstås inte lika viktig eller uppnåbar som mannens.

Som jag tidigare nämnt så upptäckte jag den tidigt, innan puberteten faktiskt. Mitt första orgasm ”orsakad” av någon annan var när jag var 15 och med min första pojkvän på rummet i vår villa i en av Stockholms lantligare förorter. Jag minns den än idag och hur glad den gjorde mig. Efter det följde några år av att jag kom varje gång. Det blev vad som var förväntat när vi hade sex och om han kom innan mig så löste han det i efterhand, som brukligt.

GH satte samma ribba,fast högre (förstås… Det är ju GH). Skillnaden där var att jag var den 16-årige killen som fick pausa för att inte komma för snabbt. En intressant grej med mina orgasmer är att ensam måste jag ha två på raken för att bli nöjd. Med honom gjorde en enda mig helt salig. Det är ett mysterium hur de kan tillfredsställa på så pass olika nivåer. Fotnot: mitt rekord är 16 på en dag. Imponerande, jag vet.

Det är de enda två män i mitt liv där klimax var normalt; ett naturligt inslag i intima stunder.

Jag hade ett ett-årigt förhållande med en man som under hela den tiden aldrig lyckades ge mig orgasm. Ofta när det händer väljer man att fela kvinnan. Hon är inte tydlig nog, tjejer är tydligen sällan det. Bara säg hur du vill ha det.
Då kan jag meddela alla ”experter” att det inte funkar så för de allra flesta.

Om jag har sex med en man så handlar min orgasm inte om hur han berör mig. Eller snarare: inte bara. Även om jag är extremt tydlig med hur du exakt ska röra dig, vare sig det gäller kuk, mun, fingrar, höfter, vad som helst, så betyder inte det att jag automatiskt kommer.
Det krävs mer och det handlar om att stimulera min hjärna minst lika mycket som min klitoris.
Mannen ovan saknade nog helt enkelt något.

Som eskort har jag, vad jag minns, kommit med två eller tre kunder. En med vibrator (jag skulle nog kunna komma med vem som helst om jag får ha med min favoritvibrator i leken och får använda den precis som jag vill/behöver) och en som slickade mig till orgasm. Oralsex-mannen borde vara stolt över sin bedrift, förresten. Kudos.

Att låtsas är inte min grej. Om du gett mig orgasm en gång skulle jag aldrig kunna lura dig efter det. Och har du inte gjort det så kan du ändå vara lugn: jag är en fantastiskt dålig lögnare och trots mina livsval i övrigt så gillar jag inte att föra någon bakom ljuset.

2 reaktioner på ”Den kvinnliga orgasmen

Kommentarer inaktiverade.