Konsten att kyssas

Jag kan verkligen inte förstå hur jag inte tagit upp kyssar i min blogg än. Inte i förra Lisa-bloggen heller vad jag kan minnas. Helt sjukt då jag har så mycket dravel om detta ämne!

Först och främst är jag djupt förvirrad över varför människor kysser varandra. Det finns ingen tydlig förklaring i evolutionen. Saker jag inte kan förklara stressar mig. Som tur är finns det inte en tillsymmelse till denna insikt när jag faktiskt är involverad i riktigt bra kyss.

Sedan har vi ju det här med att som sexarbetare kyssa sina kunder. Jag har alltid trott att det är en myt men har upptäckt att det är många som inte vill det. Många kunder har också frågat om det ”då jag inte nämnt något om det” när jag helt enkelt utgått ifrån att jag självklart kysser!
Det skulle kännas förbannat konstlat och onaturligt att ligga med någon utan hångel. Tanken på förspel utan kyssar ger mig rysningar. Jag kan visualisera det och blir alldeles obekväm av bilden som målas upp.

Med det sagt så är det förstås ingen hemlighet att jag har ett imponerande antal kyssar under bältet. Och det är märkligt hur enormt många av dem varit riktigt dåliga. Kan det verkligen vara så svårt att kyssas?

Får varna för min vanliga brist på ödmjukhet men jag är en hejare på den här (tydligen inte så enkla) konsten. Precis som med allt annat intimt så handlar det i huvudsak om att vara lyhörd och mottaglig. Till skillnad från sex dock så räcker det att se vilken film som helst för att få ett hum om hur en hyfsad kyss går till. Ändå har jag träffat åtskilliga män i varierande åldrar som försökt ÄTA UPP mitt ansikte, vispat runt med tungan som jag tänker mig att ekorrar skulle göra om de kysstes eller helt resolut planterat tungan i min mun. Eller vad sägs om den här liknelsen: att bli hårdknullad av en tunga, i munnen. Vissa verkar också ha lite problem med siktet då jag fler än en gång blivit slickad i halva ansiktet, oavsiktligt.

Nu är jag inte den som dömer någon för brister kring sex (säger den prostituerade!) men i samtliga fall av undermåliga kyssare har jag inte kunnat ”driva” dem åt rätt håll.
Jag har provat några olika knep:
Smidigt vända mig bort för att avbryta hädelsen som händer i min mun och ta ett mjukt grepp om hans ansikte för att styra honom rätt. Försiktigt lägga ett finger eller två på hans underläpp för att förhindra misshandeln av mina läppar. På vixen-vis viska ”försiktigt”. Det FUNGERAR INTE! Jag har fan i mig lyckats med det mesta för att få män att göra som jag vill men dåliga kyssare är en nöt jag inte kan knäcka!
Sådana här typer är omöjliga för den mest anpassningsbara att kontra. Eller finns det något knep som jag inte plockat upp?

Jag fattar inte hur det 1, är så svårt att kyssas åtminstone medelmåttigt, 2, finns människor från 25 och uppåt som inte verkar inse att de suger på att kyssas och 3, någon inte talat om för dessa hur kassa de är. Herregud, jag har träffat gifta män som behandlat min mun som de vore hemlösa och just fått en glassbägare. De flesta kan dessutom knulla men hånglar som stolpskott. Hur är det möjligt att deras fruar/flickvänner inte sagt något? Eller varför de inte lyssnat? Hur såg deras bröllopskyss ut??

Jag vet att jag blir orimligt upprörd och kanske framstår som dryg och då får det vara så. Ifall någon av mina läsare råkar finna sig i någon av de mindre charmanta kategorierna nämna ovan så kan jag ge ett par enkla tips:
– Börja alltid försiktigt.
– Känn av hur din partner reagerar, lyssna på andningen, notera kroppspråket.
– Introducera din partner för din tunga som att den vore en hundvalp (som man alltså inte hårdhänt föser fram till första bästa femåring och skriker ”KLAPPA!!!”), långsamt, stegvis, sensuellt (man kanske inte presenterar en hund på ett sensuellt vis men ni fattar liknelsen).
– Din tunga ska inte spendera mer än några sekunder åt gången i din partners mun. Det är jobbigt och otrevligt att ha den irrandes där längre än så. Växla mellan tungkyssande och ”pussande”.
– Reagera konstant på din partner; denna ska icke köras över av din mun och tunga. Det går inte att sägas nog.
– Vad du gör med resten av dig själv och din partner har stor betydelse för helhetsupplevelsen. En intensiv kyss gör sig bäst med händer på rätt ställen.
– Överläppen är en av kroppens känsligaste delar; prova att slicka den försiktigt (ej att förväxla med att slicka någons hela ansikte).
– Beroende på din partner kan retsamt nafsande/bitande i läpparna vara uppskattat.

Några anekdoter:

Min första kyss var med min första pojkvän som jag var tillsammans med i flera år. Vi satt på hans kompis rum i en Stockholmsförort och så hände det bara. Det var som en romantisk film: mjukt och fint. Han var en jävel på att kyssas.

GH är förstås favoriten även på detta område. Han vet precis när det är lämpligt att hetta upp hånglet och har en perfekt känsla för balans. Det tragikomiska är att jag inte minns vår första kyss då vi hade delat på två flaskor vin den kvällen. Jag har fått höra att den var bra. Det jag däremot minns är att jag vaknade upp på hans hotellrum iklädd mina i särklass fulaste trosor (jag hade inte planerat att visa dem för någon) och som den chantila damen jag är så gled jag ur sängen som någon slags vätska, klädde på mig snabbt som satan och satt sedan och väntade i soffan tills han vaknade. Följande vecka gick ut på att reda ut huruvida vi haft sex eller inte (det hade vi inte).

En av mina absoluta favoritkunder (han som jag beskriver lite närmare här) är en exceptionellt bra kyssare. Våra träffar började alltid med en megakram och en stund i köket där jag fick välja något av hans senaste favoritviner och en redogörelse för nya maträtter vi lagat sedan sist. Sedan slog vi oss ned i soffan och jag frågade om hans resor. På ett väldigt fint sätt var han lite nervös, oavsett hur många gånger vi setts så jag tog det lugnt och berörde honom under tiden vi pratade för att mjuka upp honom. Det var jag som tog alla initiativ vilket jag kan finna precis lika upphetsande som motsatsen. När jag ansåg att han var mjuk (hård…) nog kysste jag honom och det var elektriskt. Vi hade en sådan fantastisk kemi och trivdes så bra ihop att något annat nästan vore omöjligt. Han lät mig ”föra” men visade tydligt vad han tyckte och så även med kyssandet. Långsamt, sensuellt och sedan mer uppslukande och sexigt. Perfekt!

Summa summarum: det finns inga ursäkter för att kyssas som en älg.

2 reaktioner på ”Konsten att kyssas

Kommentarer inaktiverade.