Tillbaka hos GH, om så bara för en helg. Eller tre.

Mitt jobb har gjort att jag rest en del och då raka vägen in i GHs armar, på gott och ont.

Det goda är förstås sexet; den mannen alltså. Det har dock varit lite frostigt på sistone (kanske för att vi är en konstant bergochdalbana..?) och i helgen var han ganska trilskig. 
Kväll 1: Undvek att initiera sex då förra helgen vi träffades bestod i att han nekade mig tre av fyra gånger och mitt psyke tar inte lätt på avvisningar. Hoppades att jag var snygg nog att fånga hans intresse men det gick inget vidare. Fick ett ”jag är ful och gammal och han vill inte ha mig, buhu”-moment.
Kväll 2: ”Huvudvärk”. Trodde den ursäkten var avsedd för oss kvinnfolk. Som i många andra sexuella avseenden av vårt förhållande är våra könsroller omvända även här. Han somnade tidigt. Jag kröp in vid midnatt som den hänsynslösa nymfoman jag är och gick direkt på kuken. Det är tamej sjutton idiotsäkert. Han var knappt vid medvetande men uppskattade behandlingen skarpt och inom kort hade jag en mycket ”involverad” partner under mig.
Kväll 3: Ny klänning, nya skor. Så sjukt snygg. Fin middag. Undvikande. Försökte förföra honom och möttes av ”fysiskt intresse” men han tittade inte ens på mig. Det går fetbort så jag gick och drack öl i stället, han somnade inom fem minuter och verkade inte ha något emot att jag avvek.
Kväll 4: Under dagen fick jag ovanligt mycket uppmärksamhet. Förvirrande. Nästan att jag trodde att han var förälskad i mig igen. När vi väl kom hem berättade han att han hade velat ha mig hela dagen. Vi hade ätit lunch på ett ställe där jag sist hade gett honom en avsugning på toaletten vilket jag antar triggade tankarna. Eh, va? Min tur att vara tveksam. Jag var trött på avslag och läste mestadels av kvällen. Sex låg i luften men som de tjurskalliga tonåringar vi är så tog ingen steget. Det var som i början när vi träffades då vi bara ville slita av varandra kläderna men var för ”fina” för att göra det.
Han frågade om vi skulle se en DVD (han är nog den sista människan under 50 som har DVD-filmer). ”Or I could just take you to the bedroom and sort you out”. Det fick mig att titta upp från boken. 
Kvällen slutade med att vi bokstavligt talat hade sönder hans säng. Som en film, ni vet, när det älskande paret faller ned i sängramen. Flyttade till golvet där han slickade mig som jag fan aldrig blivit slickad förr. Efteråt noterade vi att jag magiskt rört mig bakåt säkert två meter av ren jävla djurisk lust och ett nära-på-behov att komma ifrån den här fanatiskt duktiga oralsexgivaren. 
Han är medlem i mycket exklusiv klubb: män som inte måste komma™ så efter någon timme ger jag honom en motsvarande behandling som han sent ska glömma. Frågar efter en stund om jag får använda hans kuk för ytterligare en orgasm och avslutar med att få honom att komma i min mun. 
Det sjuka med GH är att all förvirring och annat negativt är värt det för en omgång som den sista kvällen. Vi har en obehagligt stark kemi och när man pratar om gnistor av bra och dåliga anledningar vet jag precis vad som menas.

2 reaktioner på ”Tillbaka hos GH, om så bara för en helg. Eller tre.

Kommentarer inaktiverade.