This unruly mess I’ve made

Vid 28 års ålder kan man tycka att man borde kunna dricka alkohol med vett och sans. Det brukar jag klara utan problem men igår begick jag den ultimata vin-synden och glömde äta.

Jag är glad att jag lever.

Det här är en såkallad ”textbook example of how not to do it”:

Den här helgen befinner jag mig i en av Europas större städer och bestämde mig för att gå på teater. Jättekul trots att jag skulle gå ensam! Av oklar anledning äter jag inget på hela dagen och tänker inte ens på det. Champagne och vin under teatern visar sig slå hårdare än jag trodde och jag var således rejält vinglig. Plötsligt slår det mig: jag är dyngrak, ensam, ingen aning om var jag är, iklädd kort klänning och höga klackar jag inte längre verkar kunna gå i med stolthet och har inte ätit. Egentligen tycker jag inte om skräpmat men nu var Burger King tydligen en bra idé.
Träffar en drös andra fyllon som hade möhippa och blir inbjuden att hänga med dem.
Jag körde ned en påse flott i handväskan och hakar glatt på, vinglig som en nyfödd giraff.

De gör ”packade tonårstjejer”-klassikern och tar av sig skorna och på något konstigt vis är DET min gräns. Inte att svina runt i en lånad tiara som en idiot men ta av mig skorna; det går inte för sig. Herregud.

Ett gäng killar, snäppet mindre berusade än vi, tyckte att vi skulle umgås med dem. Kände mig lite äcklad över deras beteende, jag fann mig själv omringad av flera av dem och överröst med ovälkommen uppmärksamhet. Män är djur ibland.

Inser framåt midnatt att jag är en stor, jävla röra och bestämmer mig för att åka hem till hotellet. Ringer en Uber som börjar svamla om vart jag är.
”Jag vet inte, där appen säger att jag är.”
”Vilken gata?”
”Jag vet inte, ska jag behöva navigera en taxi??”
Han la på. Försökte TRE gånger och till slut hittade jag en kille som tydligen kunde köra bil och titta på en jävla karta. Sneddar över gatan och trasig som jag är tittar jag inte så noga och håller på att bli överkörd. Blir rejält utskälld av föraren på okänt språk. Gissade att det inte var något trevligt.

Ringer GH som är i en totalt annan tidszon och beter mig helt retarderat. Han förstår cirka hälften av vad jag säger och resten är bara nonsens.

Uberchaffisen var underbar. Det var länge sedan jag hade så roligt i baksätet på en bil (haha, det låter lite suggestivt) men vid ankomst säger han att jag är vacker. Blä. Det säger vissa män till vilken onykter tjej som helst och ibland fungerar det (inte på mig). Scoutar av baksätet eftersom jag är väl medveten om att det inte vore konstigt om hälften av mina ägodelar låg utspridda i bilen. Skyndar mig till dörren och tittar över axeln för att försäkra mig om att han inte tänkte bjuda in sig själv (det har hänt förut…)

Väl inne upptäcker jag HAMBURGAREN i handväskan! Vilken underbar överraskning!
Slänger skor och klänning och väska och allt möjligt och äter naken, som en grottmänniska.

Bh-n låg i badkaret (jajamensan, i badkaret), klänningen i hallen (hade tydligen väldigt bråttom att få av den, varför är oklart) och skorna i sovrummet. Allt på sin plats, alltså.

Jag trodde jag var en logisk och tänkande människa men igår var jag helt tvärtom. Trots det är min största oro att mitt perfekta Uberbetyg kommer sänkas betydligt. Och nu är jag trots allt nykter. Inte ta av mig skorna utomhus och Uberbetyg. Rätt fokus.

Imorse hittade jag ketchup under soffan men min värdighet är fortfarande inte funnen.

3 reaktioner på ”This unruly mess I’ve made

  1. Nej, herregud! Jösses. Jag må ha varit full som en häger men jag ligger inte med folk hur som helst. Trodde jag gjort det väldigt tydligt.
    Baksäte-skämtet hade visserligen en sexuell referens men hela min blogg består av sex eller referenser till det.

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.