Allt behöver inte pratas om

Jag skrev för inte så länge sedan om mina personliga åsikter och erfarenheter (som vanligt alltså!) av den kvinnliga orgasmen och mindes idag en flyktig partner jag haft. Det jag kommer berätta handlar om sexuell press och hur den har påverkat mig. Mer om det snart.

Min personlighet kan leda till allt möjligt konstigt och oftast är det bra. FÖR bra. Den här herren hade jag mycket gott att säga om; fina armar och lår (mina favoriter som ni som följt mig vet!), trevlig, smart, väluppfostrad. Men jag hade inte en tanke på att han skulle vara något annat än en kollega, som sig bör. Så kom dagen då vi hade en av företagets många briljanta fester och han salongsberusat berättar att han gillar mig. Jag har haft fler än en ångerfull affär med kollegor så jag var fullt medveten om vilken oerhört dum idé detta var. Men, Lisa är Lisa, få saker hindrar mig från att få det jag vill ha.
Efter några veckor av brutalt flirtande blir jag bjuden på middag hemma hos honom. Renlig, fin lägenhet, ARMARNA och LÅREN. Såld!
Sedan säger han att det var kärlek vid första ögonkastet. Varningsklockorna ringde så jag blev döv men stoppade det mig från att nästla mig in längre och till slut avguda hans kropp och speciellt kuk? No sir.

Förutom den där obesvarade, överdrivna ”kärleken” han tjatade om så började han påpeka att jag aldrig kom. Vi träffades en hel del och varje gång gnällde han. Jag hann aldrig säga det men pressen av att han tog upp det jämt och ständigt gjorde det tio gånger svårare att få orgasm. Det hela slutade i eld och lågor; en stor, fet katastrof men det är klart det gjorde. Jag lät en romans fortgå trots att hans känslor vida översteg mina egna. Till mitt försvar så var jag tydlig med mina intentioner hela tiden men det hjälper förstås inte en kärlekskrank romantiker.

Hur som helst; pressen.
Några av mina kunder och privata partners har sagt att de vill att jag ska komma. Det är inget som magiskt händer, att jag bara kan bestämma mig för det. Säg det inte. Det är som att jag skulle säga att någon ska bli hård, upphetsad eller vad som helst. Det sätter krokben för det du faktiskt vill uppnå.
Men okej. Jag kan förstå avsikten. Det är menat på ett ”snällt” sätt, oftast i stundens hetta, mitt svar är oftast ”tänk inte på det nu” eller ”oroa dig inte”. Kan ha hänt att jag inte svarat alls utan gjort något annat, mer positivt för att styra uppmärksamheten åt ett annat håll.

Mäns erektioner hör självklart hit. Ett par kunder har upplevt erektionsproblem som de delat med mig. Inte själva problemen i sig men deras historier om dem. Besvikelsen hos sin partner.
Jag kan i viss mån förstå det, ungefär som att jag inte kunde bli våt. Men då finns hjälpmedel. En utebliven erektion betyder inget sex där penis är inblandad.
Den här besvikelsen är förstås välgrundad också men för vissa (där erektionsproblem sitter i huvudet) går det att undvika den. Jag har varit tydlig med att jag inte bryr mig om han blir hård (vilket är lite komiskt när det kommer från en prostituerad men tro det eller ej, jag bryr mig om mina kunder; de är människor) och har sett till vilka behov han haft.
Hångla, mysa, småprata och så PANG: megastånd. För de svårare fallen har jag till och med erbjudit Viagra. Jag borde få en customer service gold award.

En gång träffade jag ett par som hade fått tips från en vän. Jag träffade dem i en fantastisk villa utanför Stockholm. Vi började med vin och lite tilltugg för att lära känna varandra. Från ingenstans berättar kvinnan att hennes man har problem att bli hård, ungefär fyra av fem gånger. Hon ville att jag skulle först leka med honom för att få honom på humör och sedan ta hand om henne. Avslappnat, utan förväntningar var min plan. Jag sa till honom att om han inte kan tillfredsställa henne ikväll så skulle jag göra det vilket otroligt nog fick honom att bli oerhört ”motiverad”.

Press är dumt. Jag hanterar inte avvisningar från GH väl då jag inte anser att jag förtjänar dem. Ångrar mig alltid tre minuter senare. Att sabba ett förhållande, även om det inte ska hålla, för att man öppet pratar om förväntningar, är skitdumt. Jag går emot varenda expert som finns och säger: ibland är det bäst att hålla käften.

En reaktion på ”Allt behöver inte pratas om

Kommentarer inaktiverade.