Trevliga förfrågningar

Jag skrev nyligen i en tråd på Flashback där en användare undrade om en viss annonssida var seriös då han aldrig fick svar från annonsörerna. Det föranledde en idé om att visa upp en del av de katastrofala mail och meddelanden jag fått och fortfarande får.

Jag har funderat på detta förut men känt att det inte är okej men så länge jag håller avsändarna anonyma ser jag inget fel i det.

Nu kommer ett gäng utvalda godbitar. Kom ihåg att merparten redan raderats så ni kan föreställa er hur mycket skit jag tar emot.

Och här är den jag la upp på Flashback: http://imgur.com/YD047WX
Sedan har jag några som jag klippt ut ur mail:
Den här mannen lät trevlig men när jag bad om lite info om honom så fick han för sig att det är okej att tilltala mig som ”hjärtat” samtidigt som han vill ha mitt nummer innan jag vet något om honom eller vad han är ute efter. Vår konversation slutade abrupt med detta:
Hjärtat det tycker jag vi kan ta per tel och inte här via rader. En röst säger dessutom mycket mer än bara rader (ler). . . Vilket nr nås du på?

Eller den här 80-talscharmören?
Tja babe!;) 
Såg din profil på [annonssida]!;) 
Ja är intresserad av träffa dig babe!

Det här är alltså bara en bråkdel då jag alltid försökt hålla mail och meddelanden hyfsat städade. 
Kanske hittar fler om jag går ned i mail-källaren och gräver lite. Det här får duga för nu.

3 reaktioner på ”Trevliga förfrågningar

  1. Vissa märker man har inte alla hästar i stallet men ett par verkar respektlösa eller rent av otäcka.

    Roligt att du delar med dig. Jag har hört att det finns dårar blan sexköpare men aldrig fått se hur de faktiskt beter sig.

    Gilla

  2. Ja, det finns självklart vissa som absolut inte borde tråla runt på eskortsidor. Det är också tydligt att en del som behöver närhet har vissa typer av problem. Tänk om sexköp vore lagligt och de kunde få hjälp!

    Gilla

Kommentarer är stängda.