Replik till Jämställdhetsministern

Känner mig väldigt nöjd med att äntligen bli publicerad online i Aftonbladet Debatt.

Min förra artikel hamnade i papperstidningen enbart och den har väl ungefär lika många läsare som min blogg…

Nu har jag fått en replik publicerad till Jämställdhetsminister Åsa Regnérs totalt verklighetsfrånvända propaganda för att ytterligare stärka gemene svensks orättvisa bild av alla sexköpare.

Gå gärna in och läs den!

Måste erkänna att jag får lite storhetsvansinne av den sista meningen då den känns så otroligt träffsäker. Att ”trycka ned handeln djupare” är nämligen exakt vad Åsa och hennes ”feministiska regering” gör.

Det som är synd är att jag inte kan skicka länken till min mamma. Eller att vara tydlig med vem jag är för vidare diskussioner. Visa alla en annan sida av sexhandeln än den som jämt propageras ut.

För er som (högst sannolikt) missade min första debattartikel får en grynig bild på den här.

3 reaktioner på ”Replik till Jämställdhetsministern

  1. Snygg, smart och begåvad (på många olika sätt…) 😉

    Även om du är anonym så får du fram ett budskap som folk inte är vana vid. Skulle du vilja publicera din bild skulle det förvirra etablissemanget då endast fula feministtjejer får vara smarta, kunna argumentera och med skrift rämna sina motståndares infantila åsiktskorridor med marken. Enligt Sverige alltså och de flesta invånarna.

    Bra jobbat (och vill flika in att jag saknar dig men det hör inte till saken)

    Johan G

    Gilla

Kommentarer är stängda.