Han med våningen och vinet

Det går sådär med att skriva om min brutna regel. Jag blir lite nervös över det hela och trots att jag för det mesta har alla kokböcker i hyllan så är det något som tar emot. Skitsamma.

Jag skriver om saker som inte borde ses som någon ”hur man prostituerar sig på rätt sätt”-bok (men det har ni nog redan märkt!) så får väl notera att jag levde lite farligare ibland än vad jag kanske borde.

Förutom kokain-läkaren så har jag alltid hållt mig nykter under träffar. Den här mannen var dock så fruktansvärt rolig, intressant och galen i vin att jag oftast halvvinglade hem.
Han var en äldre herre som bodde i en gigantisk vindsvåning på Östermalm; typen med krusiduller i taket. Varje gång jag kom dit var det en explosion av pratande i köket med tillhörande vin under säkert ett par timmar. Lite osäker tidsmässigt, det var något dimmigt…

Precis som med alla sexuella relationer med män ökar njutningen något oerhört om jag får en släng oralsex åt mitt håll. Några vill det inte, vilket är okej, men de flesta av mina favoriter har mer än gärna gått ned en våning. Min kund hade varit lyckligt gift tills hans fru gick bort och med en hel del givare i mitt liv har jag lärt mig att stabila, hälsosamma förhållanden gör en karl bra på att slicka. Inte att ha legat med en miljon tjejer.

Med vinglasen på sängbordet, mig i mitten av hans jättesäng och han mellan mina ben doing what he does best. Sex, pengar, vin och trevligt sällskap. Jackpot.

Men så kom dagen som gjorde att jag inte träffade honom igen.

En sen kväll var vi i hans kök och jag stod vid köksön med ryggen mot dörren.
– Hej, säger min kund. Jag vänder mig snabbt om och varje sexsäljares inlärda skyddsmekanism slås på; den vi behöver för att kunna komma ur vilken sjuk situation du kan förställa dig.
Där står en ung kille, i min ålder. Han slog ned blicken direkt när han såg mitt stenhårda ansiktsuttryck.
– Lisa, det här är min son, ”något namn jag inte minns”.

Vad. I. Hela. Helvete.
Grabben skulle tydligen hämta något och hans fram till nu charmanta far hade inte förvarnat mig. Den här gången var jag mer rutinerad än med en tidigare kunds vän och jag hälsade vänligt. Därefter var jag dock låst. Detta ska inte hända, det borde inte hända. Jag spelade förstås som att allt var på sin plats men det blev inga fler träffar.

En annan störd grej med det hela är att jag träffat TVÅ kunders barn tidigare, totalt utan min vetskap eller vilja. Kanske säger mer om mig än dem.