Hallickar och andra du ska undvika

På grund att mitt förra inlägg insåg jag att jag märkligt nog missat en väldigt viktig del i min guide.

Om du annonserar kommer du förr eller senare få förfrågningar om olika tjänster. En del välskrivna och till synes seriösa, andra ser du direkt att det är översatt med Google translate eller skrivet av en hjärndöd wannabe-maffioso. Oavsett ska du slänga dem.

De jag stött på eller hört om av andra är:

”Fotografer”

Snuddat vid ämnet i mitt inlägg om annonser och bilder.
Vissa skriver att de vill öva sig och erbjuder därmed att ta dina annonsbilder gratis. Det kan låta som en helt okej deal, det håller jag med om. Men är det värt att ta risken? Det kan vara vilken galning som helst och eftersom du inte är van att hantera andra än kunder så kan du släppa på dina försiktighetsåtgärder.

”Du får behålla alla bilder”. Jaså, men är det verkligen så? Eller något han bara säger? Ni kommer ju knappast skriva på ett kontrakt som vore brukligt med andra typer av modeller.

Ignorera dem bara, det är inte en risk du borde ta.

”Säkerhetstjänster”

Nej, nej, nej. Tydligt nog? Mailen är oftast helt handikappade men det finns ett fåtal som verkar behärska svenska och/eller engelska. Han kommer att sitta på stand-by under din träff och om du inte ringer efter den slutat kommer han sparka in dörren och bära ut dig som att han var en jävla hjältebrandman. Mot en liten procentuell avgift på ditt arvode…

Frågorna du ställer till dig själv är:
Vill jag ge bort mina pengar till en person som är fullt medveten om att han gör sig skyldig till koppleri?
Vill jag lägga min säkerhet i händerna på en främling?
Om jag skulle göra det; vad händer om han faktiskt inte dyker upp när det går åt helvete? Anmäla honom för vadå, till vem?
Om jag gör incalls vet han var jag bor, vill jag knulla honom regelbundet och till slut hamna helt i hans våld för att han är en brottsling som gladeligen hotar med att outa mig och mina kunder?
Eftersom han kommer få information om mina kunder, kommer han utpressa dem?

Dessa pseudomän är bara BAD NEWS. Svaren på ovanstående frågor är nej, nej, nej, nej, ja.
Rakt i papperskorgen. ALLTID.

”Din annons finns på xxx /dina bilder används av xxx”

Så råkar vi på lite klassisk phishing. Klicka inte på länkar i mail hur som helst. Ett sådant mail florerade överallt för något år sedan och många säljare frågade om detta. Klart man blir nyfiken när man får höra att man finns på någon sajt man faktiskt inte annonserat på. Men VAR INTE EN IDIOT. Varför skulle någon random maila dig om att han hittat en annons? Enbart? Det luktar skunk om hela grejen, undvik.

”Jag har ett bra kontaktnät”

och jag kan ge dig kunder. Okej, kära du, vad kostar det?

Alla mina koppleri-varningsklockor dånar över nejden. Han vill vara din hallick och även om det där kontaktnätet existerar (vilket det inte gör) så vill han linda in dig i bubble wrap och sedan smeta en herrans massa kontroll över dig. Ska du lämna över din egna godkänningsprocess till någon snubbe som kontaktat dig på mail? Du släpper då på dina egna principer om vilka du väljer att träffa.
Skulle han mot förmodan kunna ”leverera” kunder som i hans tycke är ”bra” så vill han ha betalt men det är inte värt risken eftersom han till 99% är en äcklig hallick du inte vill eller borde ens fundera över att ha något att göra med.
NEJ! Gör det inte. Punkt.

”Jag är en manlig eskort och söker en tjej för trekanter”

Ah. Ska vi ha testsex också? Jaha, vad trevligt och jävligt oväntat. Not.

Återigen nej. Det finns inga riktiga, vettiga, manliga eskorter i Sverige. Det finns de som försökt men marknaden är död. Om du har en kund som absolut måste ha en MMF-trekant så letar du upp en annan kund med samma önskemål (de finns, tro mig).

En sådan här person är ute efter gratis sex. Om du har riktig otur är han ute efter något ännu värre.

Papperskorgen.

______________________

Det finns en uppsjö av otäcka, illasinnade människor därute som tar sin chans när sexhandeln är så underjordisk som den är. Är du ny är det mycket värre så skylta inte med det.

Som vanligt är mitt råd att ta hand om dig och: var inte en idiot.

En reaktion på ”Hallickar och andra du ska undvika

Kommentarer är stängda.