Sju veckors sex på en dag

Jag och GH har fem miljoner saker att göra här hemma. Eftersom han är pedant och jag tvärtom så kan jag inte göra så mycket utan honom. Skulle jag ge mig på den minsta förändring så startar vi ett privat världskrig. Ett exempel är att han blir sur om han hittar en hårnål på golvet. Get your priorities straight, liksom. Men nu är han sån.

Nu har han varit borta i en månad och när han kommer hem har vi varit ifrån varandra i sju veckor. Det första och viktigaste vi behöver göra är att möblera om, handla oändligt med tråkiga saker, planera semestrar och organisera scheman. Typ det tråkigaste jag vet.

Så jag väljer att fokusera på det som EGENTLIGEN är viktigt (om man nu inte är en vuxen, ansvarsfull människa alltså): sex. Sju veckor är nära nog rekord.

Det här tänker jag än så länge: när han kommer in genom dörren vill jag slita av hans skärp och go to town där och då. Kanske hinner stänga dörren innan om vi har tur. Tittar nog upp för en av våra legendariska kyssar; fast grepp om hans nacke och en episk erektion mot min höft. Trycker upp honom mot väggen och drar med naglarna utmed hans lår och tar honom i munnen utan att vara retsam. Precis innan han kommer sliter han in mig i köket och knullar skiten ur mig på matbordet.

Det är min fantasi alltså.

Verkligheten kommer se ut såhär: en trött GH kommer in efter 28 timmars resande. Vi kramas. Jag får en kort redogörelse för hur människor är idioter (vilket är alldeles sant och en av få saker vi är överens om). Lisa, grottmänniskan, nickar instämmande men fokuserar mest på hur jävla snygg han är och hur jag vill riva upp hans dyra skjorta så knapparna flyger. Han är sådär lättretlig och behöver behandlas med försiktighet för att jag inte ska bli utestängd från kuk-sfären.

Jaja, jag VET att han är trött. Han har jobbat 18 timmar om dygnet i flera veckor.
Jag däremot jobbar på att få honom att ta ut sin stress sexuellt. Han får gärna, så länge det sker i en sexuell session, kalla mig vad fan han vill, kräva att jag gör vad han vill, hell, ge mig en örfil om det hjälper. Jag VILL ju det och undrar om det går att träna någon till detta?
Det finns ju i honom, jag har lockat fram det förut.

Kanske vissa behöver vara mer till ro? Personligen är jag precis lika med på noterna oavsett humör, så länge min sexpartner inte är orsaken till min irritation (då nekas inträde).
När jag är arg eller sur får han gärna lägga en hand över min mun och be mig hålla käften medan han bestämt sliter av mina trosor.

Så. Sju veckor utan kuk eller närhet (eller jo, min mamma kramade mig för ett par veckor sedan) och det är nästan lika illa som att vara utan mat. Så slänger någon fram en stor fet stek framför mig och frågar: hur vill du ha den tillagad? Bryr mig inte, bara jag får den.

Önska mig lycka till.

5 reaktioner på ”Sju veckors sex på en dag

 1. Du behöver ingen tur.

  Det roliga är att ni verkar ha ett omvänt förhållande jämfört med stereotypiska man-kvinna-par.

  Gilla

 2. Jag vet, tänk om han var som 95% av andra män! Men då hade jag nog tröttnat snabbt på grund av bristen på utmaningar (som mina tidigare förhållanden alltid slutat med).

  Gilla

 3. Lisa,

  Att få vara i GHs skor och komma hem till dig efter en lång resa… Jag tycker att du ska berätta för honom om dina planer, har han ett par veckor kvar så lär han hinna peppa sig själv rejält inför hemkomsten. Testa.

  /Alex

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.