Behöver er hjälp!

Jag vet att mina läsare är blyga när det kommer till att kommentera. Det är helt ok. Er feedback på mail är enormt uppskattad!

Som ni märkt har det blivit en hel del skrivande på sistone och jag har fortfarande massvis med energi (och tid) att lägga på bloggen men har plötsligt slut på idéer. Inser i samma veva att det kanske vore lämpligt, nu när besöksantalet ökat kraftigt, att fråga vad ni vill läsa om.

Jag har inga eller få gränser och skriver glatt om vad som helst. Dock kommer jag inte lämna ut information som kan identifiera mina kunder eller kollegor. Flera av mina kunder som omnämnts på bloggen vet förstås redan om det (även de som inte fått speciellt ”bra kritik”…) och även det har jag inga problem med. Men jag kommer aldrig röja vilka de är.

Kommentera eller maila (för er lurkers där ute…) vad ni vill se här så gör jag mitt bästa för att tillfredsställa era behov, så som är brukligt för duktiga flickor.

Som ett tack i förskott, vilket inte är rimligt egentligen, får ni min ”berömda slicka sensuellt på en vibrator-bild”. Den har nog fyra år på nacken och märkligt nog hade jag konstiga naglar då. Men snygga läppar går aldrig ut tiden.

Hit me up.

18 reaktioner på ”Behöver er hjälp!

 1. Trevligt återseende av en fin bild.

  En till träff vore trevligt, du har väl några under bältet 😉

  Gilla

 2. Ja, den var poppis!

  Träffar är populära, jag har faktiskt en i åtanke, håll utkik ikväll (har middag hemma = vin = dutch courage = mer ”kreativ”…)

  Gilla

 3. De är faktiskt roligast att skriva men också svårast. Balansen är klurig och egentligen menar jag inte att byta ut sexsäljandet mot blogghorande.

  Men jag fick en idé, ska se när jag ska skriva ihop den!

  Gilla

 4. Mer sexknep, du får tex gärna skriva gärna igen om deep throat som du hade i din förra blogg

  /C

  Gilla

 5. Jag får fan rysningar av den där bilden. Bra sådana menar jag. Väcker några minnen till liv. Kanske nåt annat också 😉

  Nu har du fått en massa förslag men jag har ett till som jag alltid velat fråga mer ingående om men inte vågat.

  Vilka är dina fetisher?

  Puss
  Anton

  Gilla

 6. Tack så mycket!

  Jag har postat en del i bloggen redan, titta under taggarna ”sex” samt ”bdsm”.

  Men långt ifrån alla. Det är ett jättebra tips! Håll utkik så kommer det ett sådant inlägg framöver.

  Gilla

Kommentarer är stängda.