Analsex (för mig)

Tack för alla tips!

Nu är jag fullt medveten om att de flesta av mina läsare vet hur man har analsex på rätt sätt så istället för att berätta hur ni ska göra så ska jag enbart skriva om mina erfarenheter och vad jag föredrar.

Första gången var med GH (som så mycket annat) och det var bättre än jag trott. Jag har alltid tänkt att det endast är njutbart för mannen vilket inte är så konstigt egentligen.

Såhär har du analsex med mig:

Börja med oralsex som att du utfört det dagligen i 400 år. Ett finger i musen, och sedan två. Slicka precis överallt, tungan kan penetrera där den vill… Sedan ett finger i rumpan. Sedan två. Låt det ta sin tid. När din tunga blir trött tittar du upp för att ge mig en komplimang. Du behöver inga från mig, jag har redan berättat för dig hur bra du är och visat det med hela min kropp.

Du vet förstås hur jag fungerar och när jag är redo.
När det är dags att hämta din belöning tar du fram glidmedlet som alltid finns på sängbordet. Kuk och rumpa ska ha sitt. Med mina ben på dina axlar tränger du in i mig och jag ser hur jävla mycket du älskar det. Själv tycker jag att det känns lite konstigt men jag vet att det snart kommer bli underbart. Sensationen är unik, inte smärtsam men mer hisnande. Långsamt, försiktigt. När jag är med på banan lägger jag dig på rygg. Sänker mig ned och njuter av känslan i sig men också av att kunna smeka min klitoris mot dig på ett annat sätt. Sakta till en början men ju närmare orgasm jag kommer så går det snabbare.

Puh. Mycket uppdämd sexualitet här. ”Problemet” med analsex är att jag kommer ännu fortare. Stackars GH är fortfarande vid startlinjen när jag når målsnöret. Men så nöjd han är…

Jag erbjöd analt under mina sista månader, till kunder jag träffat minst en gång och kände att de visste vad de gjorde (under de stormiga delar av vårt förhållande då vi gjorde slut titt som tätt) och provade det men det var inget för mig. Det är reserverat för GH och hur han behandlar mig. Som en gentleman och en hingst (vilket GH betyder, för er som inte visste: Gentlemanna-Hingsten).

Röven är inte gjord för att knullas. Fakta.
Jag har svårt att förstå sexsäljare som erbjuder det till varenda kotte som betalar. Men each to their own, som man säger. Jag är enormt selektiv vem som ska in i barnskaparcentralen så the poop shoot är ännu mer svårtillgängligt. Men blir du utvald får du hålla i dig…

4 reaktioner på ”Analsex (för mig)

  1. GH borde tacka Jesus eller vem det än är för att han får ta del av den sidan av dig… Herregud. Dina ord är bättre än porr.

    /Alex

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.