Deep throat *hjärtemoji*

Den har saknats. Den var älskad. Den är efterfrågad.
Min guide till deep throat.

För det första vill jag ge några simpla tricks för blowjobs generellt, ifall någon missat.

FOKUS är det viktigaste.

Är du koncentrerad kommer du ihåg detta:
– Tungan och att röra den på olika sätt (känn dig fram…) gör mer än du kan tro.
– Puta med läpparna så mycket du kan, precis innan tänderna tar vid om du förstår hur jag menar.
Testa på ditt eget finger för att känna skillnaden mellan det och att ha ”normala” läppar.
– Själva sug-aktiviteten är mindre viktigt, tekniken är det som spelar roll.
– Pungen vill ha uppmärksamhet.
– Vissa (eller alla; det är bara en del som inte erkänner det) gillar beröring av perineum och anus. Ett finger eller buttplug: yesss. En orgasm med något i anus är ännu mer explosiv än ”vanliga”.
– Växla mellan olika tekniker; långsamt, snabbt, djupt, retsamt.
– Om du har svårt att ta hela kuken, använd handen vid roten. Möt munnen med handen och skifta mellan att gå motsatta och samma håll.
– Stöna diskret utan att överdriva (du är ingen billig porrstjärna!), speciellt om du märker att han är extra nöjd. ”Hummandet” ger även en vibrerande effekt.
– Pausa när du behöver och hitta på något annat. Använd handen, se kåt ut, säg något sexigt, om han gillar det så spotta medan du runkar av honom.
– Använd din överblivna hand till något vettigt. Smek hans mage och bröst eller lår. Ta ett fast grepp om hans höft ungefär som att du behöver hålla i dig. Eller varför inte hålla i hans hand om ni vill känna er extra nära varandra. Typ ”we’re in this shit together”.

Så, mer specifikt för deep throat finns det ett par knep:

– Börja med att vänja halsen. Du ska INTE träna bort kräkreflexen. Så sitt inte hemma och halvsvälj gurkor två timmar om dagen. Det går utmärkt att göra med kräkreflexen i behåll, den finns där av en anledning (att hålla dig vid liv).
Vad du gör är att försiktigt ta hans kuk längre och längre in. Du slappnar då av. Gör detta med honom på rygg eller ståendes så att du själv kan bestämma hur djupt han går.
För en riktig jävla DT lägger du dig på rygg med huvudet över kanten på sängen, skrivbordet, matbordet eller vad ni nu vill smeta ned med saliv och annat mysigt. Han ställer sig i lämplig vinkel så att hans kuk kommer i exakt samma vinkel som din hals.
Du är alltså helt öppen.

Nu finns det ett litet dilemma och jag måste vara sådär seriös som jag har svårt för: gör du detta med någon du inte litar på så kan han kväva dig. Fakta, rakt upp och ned.

Eftersom du är smart så är denna lyckliga herre inte någon som riskerar att kväva dig och kanske till och med läst denna lilla guide. Bra där!

Försiktigt kommer han in i din mun. Var beredd på en extrem reaktion. Av någon anledning reagerar alla (som jag gjort detta med) starkt och endorfinerna kommer spruta hos er båda. Kuken ska ej vara i halsen mer än någon sekund. Hörde du? Jag vill inte att folk bokstavligt talat dör på grund av något skit jag skrivit i min blogg.
Det känns obegripligt bra för er båda om det är säkert. Alltså, jag kan inte ens beskriva känslan…

Ta en liten paus, ägna dig åt ”vanligt” blow-jobbande, passa på att slicka andra delar du nu når på grund av ställningen. Låt honom sedan sjunka in igen. Känns det bekvämt låt honom bli lite mer djurisk men prova er fram först.

Ej att förglömma: när han fyller hela din mun samt hals så kan du inte prata. Som mest kan du få fram ett ”mmmm”. Därför ska ni ha ett tecken på när du behöver syre för att överleva. Klappar på låret är ett idiotsäkert sätt (är du bunden får ni vara uppfinningsrika…)

Hans kuk är din GUD. Det är inställningen som de borde göra ett Nobelpris för. Kuk-avgudan. Jag skulle vinna.

10 reaktioner på ”Deep throat *hjärtemoji*

 1. ÄNTLIGEN! Jag behöver ringa någon, be henne läsa detta och följa instruktionerna. Fan, Lisa. Jag saknar dig.

  /Alex

  Gilla

 2. Tackar! Tror inte jag blir inbjuden på galamiddagen dock. Om Åkesson är för känslig för att få delta är jag nog snäppet värre.

  Gilla

 3. Ännu bättre än den du hade i gamla bloggen!
  Undrar osökt om du lever upp till ditt rykte och antar att jag får fortsätta undra…

  Gilla

 4. Kul att tycker det! Det är nog det mest efterfrågade någonsin.

  Mitt rykte är bra men HUR bra får du nog höra med mina kunder!

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.