Han som blev utpressad

Den här charmiga karln är en av de mysigaste jag träffat. Dock var han lite för mysig och delade med sig mer än man borde.

Om någon säger lite för mycket så testar jag mina stalking skills. Inget att få panik över kära kunder. Jag delar det inte eller gör något med informationen men det är väl lite av en sport/nyfikenhet.
Under vår första träff, när han visade bilder på sitt hus, sa jag att han kanske var lite för öppen. Han höll med men var sådär dumsnäll. Jättesnäll. Men lite godtrogen.
Efter träffen hittade jag honom snabbt: fullständigt namn, adress, hans familj, arbetsplats, Facebook, you name it.
När vi sågs igen var allt som första gången. Efter det hörs vi av (jag har alltid tyckt om att hålla kontakt med kunder jag gillat och som inte ”slösade” min tid) och han berättade att han blivit utpressad av en tjej han fått kontakt med via Sugardaters. Hon gjorde alltså precis som jag men krävde pengar för att hålla käften om det hon hittat. Om hora ibland används som skällsord så är det precis för sådana här tjejer.
Jag fick de uppgifter han hade om henne och, i skruden som internet stalker extraordinaire, hittade jag, och kontaktade, henne. Hoten slutade komma och min snälla kund slapp få sina hemligheter spridda över landet och lärde sig en läxa. Och jag fick stänga av datorn den kvällen och känna mig nöjd över att ha knäppt åtminstone en av alla dessa äckliga bedragerskor på näsan.
/Lisa, horsamariten

En reaktion på ”Han som blev utpressad

Kommentarer inaktiverade.