Ett sexigt samtal jag fuckade upp

Jag har tidigare dementerat att jag är schizofren. Måste nog ser över det uttalandet.

Efter några stressiga veckor och i huvudsak irriterade, korta stunder av kontakt så kom ett genombrott igår.

GH beskriver detaljerat vad han tänker göra med mig när han kommer hem. Eftersom vi båda verkar fantisera mest om att utföra oralsex på den andre så fick jag en utförlig beskrivning av hur han planerar att slicka mig som en katt (han nämnde inte katter men jag hittade ingen annan jämförelse. Förlåt).

Han förtäljde hur hård han var. Tänk dig allt sexigt i världen; han sa det. Utan mening att låta dryg så saknade han hela min kropp. Allt jag gör, (det mesta) jag säger, hur vi är tillsammans.
En underarm över mig hals, en hand hårt i min medan han knullar mig. Fast tag om mitt hår medan hans kuk nästan ger mig kväljningar. Han ALL UP IN THIS SHIT, YO. Typ så.

Vet ni vad jag svarade?

”Ja, okej *suck*”.

VAD ÄR MITT PROBLEM? Här har jag gått runt och önskat mig precis detta (och kanske mer) men när han slänger upp sin stenhårda kuk på den verbala diskbänken så är jag iskall?

Men ärligt. Jag jobbar i huvudsak med här och nu. Carpe diem; fånga dagen och liknande tatueringsobjekt från 90-talet. Tror inte på det förrän jag sett det med egna ögon.

Det positiva är att han inte tar illa upp, vad jag vet. Han vet exakt hur jag fungerar och att jag uppskattar det han säger, trots att jag reagerade som jag gjorde.
Enligt utsago har han sparat sig i över en vecka. Säga vad man vill om GH men han är ingen lögnare och jag märker ganska snabbt om han är nyrunkad eller inte.
Odds: GH levererar 2.30, GH ballar ur och är grinig 1.20. Place your bets!

Kom hit och visa vad du går för, GH.

2 reaktioner på ”Ett sexigt samtal jag fuckade upp

Kommentarer inaktiverade.