Mina turn-ons

Självfallet är all-in, passionerat sex med någon jag verkligen tycker om den stora vinnaren. Alla klyschor om hur man glömmer allt annat och slukas upp av den andra personen är helt korrekta. En utomkroppslig upplevelse och närmare varandra än någonsin på samma gång.

Men så har jag massvis med andra intressen. Ni kan få läsa om några av dem, andra får vi spara till ett annat tillfälle. Utan inbördes ordning:
– Rape play som redan omnämts. Att förlora kontrollen och leva ut den där neandertalsidan. Vara helt i någon annans våld.
– Breath play som jag också snuddat vid tidigare. Ingen aning om hur den här funkar men det gör den. Elektriskt.

– Dirty talk å det grövsta. Ta allt du inte borde säga och säg det.

– Bondage. Åt båda håll. Gärna fantasirikt men inte för komplicerat; då hinner jag tröttna innan vi ens börjat.

– Lite smått våldsamt. En örfil, smisk, fasta grepp. Stryptag. Dra mig i håret. Dock ej statisk smärta.

– Förnedring. Pissa på mig i duschen (men spotta mig inte i ansiktet). Konstiga prioriteringar. Lämna mig utsatt och låt mig undra som vad som kommer härnäst. Kanske på knä med mascaran rinnande efter att du munknullat mig lite för hårt med strikta order om att inte röra mig ur fläcken.

– Rollspel. Jag har levt ut 1% av alla mina fantasier på denna punkt och då är det redan många. Ser fram emot att nå 10% inom ett par år. MEGALIKE.

– Deep throat (förstås).

– Analsex (som vi vet).

– Få ligga med alla jag finner intressanta utan konsekvenser.

– Lite av en exhibitionist. Inte ”mitt på Gröna Lund” men i en sluten grupp där detta uppmuntras.

– Orgie light. Att dela kroppar á la 60’s style.

– Ge mig kuk och sedan förvägra mig den. Låt mig fråga snällt. Dock inte som GH gör ibland.

– Ge mig all kontroll. Inte ett knyst vill jag höra förutom ”ja, Lisa”.

– En klassiker: gillar kostymer. Minns en fruktansvärt het vecka på ett hotellrum där GH var på jobbresa och jag drack mojitos vid poolen. En morgon när han jobbade vid skrivbordet, iklädd en förjävla snygg kostym. kom jag precis ut ur duschen. ”Vänd stolen hitåt” sa jag, gick ned på knä, svalde som en duktig flicka och önskade honom en bra dag. ÅH! I alla fall…
Har som alla andra en fetish för olika slags uniformer, gärna med övertygande och tillhörande beteende.

Får pausa här. Ska Uncle Mort (döpt min vibrator till det; tänker mig en äldre, judisk man jag aldrig skulle få i verkligheten) få reda ut situationen efter en ansenlig mängd bilder jag målat upp av att skriva ovanstående eller ska jag låta det bero tills jag träffar GH om bara några dagar?
The struggle is real.

2 reaktioner på ”Mina turn-ons

Kommentarer inaktiverade.