Vilka är ni?

Ni behöver inte svara. Inte för att ni skulle göra det ändå men jag har rätt bra koll trots det.
Jag skriver det här för att jag själv skulle vilja veta detta om de sidor jag besöker.

Min blogg, bland annat, gör två konstiga saker: Google vill ladda upp annonser trots att jag inte vill. Och så är tydligen min navbar http istället för https. Jaha.

Google är dessutom lite griniga över innehållet i min blogg. De påstår att de inte bryr sig vad man använder deras tjänster till men ändå har de flaggat mig som värsta sexgalningen. Det har de visserligen rätt i men på grund av det har de blockat viss funktionalitet.

Vidare till er läsare då.

För att inte ni som inte känner till Google Analytics, NetInsight, Clicky och liknande ska bli helt panikslagna så är dessa verktyg som samlar in data om besökare till en webbsida. Jag vet alltså inte egentligen vilka ni är så ni behöver inte fly som antiloper. Däremot får jag en hel del information om ert beteende, vanor, basinformation och preferenser.

Med det sagt.

Ni är trogna. Som bäst kommer 25% av er som besöker mig på dag ett tillbaka dag två med ett ungefärligt genomsnitt på 17%. Bra där! Ni som besökt mig dag 1 och återvänder dag 7 är 7%; inte illa.
Ni spenderar i genomsnitt sju minuter per besök och har fyra sidvisningar inom bloggen.

Erat favoritinlägg är Helnätter och dess icke-varande.

De allra flesta är från Sverige förstås men det är även ganska många besök från Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Danmark och USA. Ett par även från Ghana av någon märklig jävla anledning.

På nätet gillar ni resor (JÄTTEmycket, ni är väl där och bordell-hoppar era snuskpellar!), bilar och att dejta. Vilket matchar min kundprofil ganska väl… Ni tycker även om fotografering, filmer och teknik. Fans av konst, sport och humor. Saknas bara ”långa promenader” för att detta skulle vara en dejtingannons i lokaltidningen.

70% är män och åldersfördelningen ganska jämn med ett litet övertag av 25 – 34-åringar.
Kvinnor läser mer och längre och kommer oftare tillbaka.

De flesta av er trillar direkt in på bloggen men många har också sökt efter den. Det finns tre webbsajter som står för en stor del av besökarna (hej Flashback!).
Ni gillar sökfunktionen i bloggen. Det är klokt med tanke på hur många olika typer av inlägg det finns.

Ni använder datorer snäppet oftare än mobiler och plattor.

Och till det roligaste: sökorden ni använder. Det finns förstås några tråkiga som ”lisa eskort stockholm” men de struntar jag i att lista. Jag kommer inte vara alltför specifik men de allra flesta innehåller ett men oftast flera av följande uttryck:

Hora
Knulla
Fittbilder
Utan kondom
Kuksugning
Fotbollsplan (???)
Cuckolding
Rape play
Kokain
Feministhora
Ass play
Katt
Kukring
Bondage
Spotta förnedring

Om du kombinerar några av dessa så hittar du alltså min blogg. Jag har väl tagit upp det mesta på listan men fotbollsplaner har aldrig dykt upp om jag nu inte skrivit något på fyllan. Feministhora? Jag? Ass play och kukringar har jag inte heller nämnt men kanske borde då jag har de båda i mitt hor-CV.

Viss statistik finner jag märklig men jag kan mjukvara och jag kan Analytics. Jag kan också JavaScript, .NET, CSS och Python. SEO, digital marketing och cohort statistics. Men ändå undrar jag om Google-killarna var pårökta när de designade dessa algoritmer.

6 reaktioner på ”Vilka är ni?

 1. Intressant! Varför delar du detta medan ingen annan gör det?

  Förresten tar det ibland evigheter att få kommentarer publicerade, sysslar du med censur eller bara gammal hederlig moderering 🙂

  /Alex

  Gilla

 2. Om man tjänar pengar på sin sajt går man inte ut med denna typ av data på grund av konkurrens. Jag däremot skiter i vilket och är smått besatt av statistik samt att dela med mig av mina intressen = här får ni allt, vare sig ni vill eller inte!

  Jag modererar kommentarer då vissa är opassande. Länkar som går till sidor jag hatar går fetbort. Sura feminister och andra haters kan sprida sin propaganda i riksdagen där de redan huserar. Jag har nog med deras skit i min inbox.

  På min blogg får jag utöva censur (MAKT!) men gör det bara när det är korkade åsikter eller politisk bullshit. Sånt jag inte gillar, helt enkelt.
  Därför kan det ibland dröja då jag låtsas ha ett liv utanför internet.

  Gilla

 3. Jag är bra på att veckla ut det mesta (heh).

  Seriöst dock. Jag kan knulla, koda, kommunicera och klaga. Det är mina styrkor i arbetslivet.

  Gilla

Kommentarer är stängda.