En sexig stund jag inte bulldozade

Sist skrev jag om ett samtal där jag var oentusiastisk trots att min normala inställning är ”SEX? JA TACK”.

Så kom dagen. Sju veckor i celibat och äntligen kom han hem. Förresten får ni ha överseende med eventuella stavfel och annat; jag är nyknullad.

På väg från flygplatsen skickade han ett SMS där han skrivit vad jag ska bereda mig på. ”Hård kuk” var min favorit fast jag redan visste att jag kunde vänta mig det.
När han klev in genom dörren var det som att se gud: stilig, lite svettig, det där leendet, ögonen som alltid påminner mig om hur han ser ut när han slickar mig när jag står på knä över hans mun. Precis där han borde vara dagligen.

Jag blir nästan blyg när jag ser honom efter en längre tid från varandra. Lite osäker.
Han kysser mig och tar ett fast grepp om mitt hår. Det var elektriskt och all osäkerhet och på gränsen till oskuld-känsla var som bortblåsta. ”Jag har tänkt på min kuk i din mun hela morgonen”. Jag är inte den som bangar på en sådan invit. Tid och rum försvann och jag hade ingen aning om hur länge jag stod på knä med hans hand i mitt hår.

Jag har aldrig fått nöjet att leka med kuk så hård som hans. Ärligt talat hade jag tackat gud om jag var det minsta religiös.

Efteråt kunde jag knappt gå med så skakiga knän. Kände mig halvtrasig nedtill. Förbereder mig på en session till efter fotbollen ikväll. Kärleksfullt om rätt lag vinner, annars argt, hett sex om de förlorar. Vet inte vad jag föredrar.

Förresten, en kommentator som slog vad om hur vårt återseende skulle bli: jag är skyldig dig pengar!

4 reaktioner på ”En sexig stund jag inte bulldozade

 1. Lisa, jag visste att det skulle gå vägen. Ingen man, hur envis och tjurskallig han än må vara, kan neka dig.

  Så. Blev det argt eller kärleksfullt i andra halvlek?

  /Alex

  Gilla

 2. Vi får snarare gå över till ishockey för det blev tre perioder totalt. Första komplett vansinnig, dock ej argt förutom hans bestämdhet.
  Andra ett blowjob som kategoriseras i topp 20. Tredje cunnilingus där jag tydligen störde grannarna (ha ej sex med öppet fönster).

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.