Ett angenämt sällskap

Under ett kortare förhållande med en riktigt trevlig man fick jag följa med på en träff där en liten grupp människor umgicks på ett avslappnat sätt. När han frågade mig undrade jag hur det hela gick till. De ville godkänna mig på förhand. Det här var ett par år innan jag började sälja sex så den där processen var helt främmande och jag kände mig lite obekväm med uttrycket.

Han, vi kallar honom Niklas, sa att vi träffas på en hotellsvit. Hotellbaren var inte ett alternativ då flera medlemmar inte kunde visa sig offentligt med varandra. Exklusiviteten gjorde mig både nervös och exalterad. Vi var finklädda utan att överdriva och jag presenterade mig. Alla var avslappnade och hela mötet kändes så naturligt.

Niklas och jag hade pratat om detta i flera veckor. Vi hade diskuterat hur vi ville att det skulle gå till, vilka förväntningar vi hade på varandra och andra gäster.

Den kvällen är oförglömlig. Jag kysste Niklas och älskade att andra (fina, charmiga, ödmjuka må tilläggas) människor tittade på oss. En av männen satte sig bredvid oss och frågade mig om han fick röra mina bröst. Jag tittade på Niklas som log. Jag la min hand på min nya bekantas medan jag kysste Niklas. Handen sökte sig nedåt och smekte min höft.
”Får han?” frågade jag Niklas. Fick ett hummande till svar. Ett ja alltså. Eller?
Handen letade sig ned på mitt lår och jag reste mig upp på knä för att underlätta hans beröring.
”Prova det här” sa Niklas och lät handen försiktigt glida över mina trosor. Vår kompis gjorde likadant men lite hårdare.
Mitt huvud sa ”KAN DET BLI MER PERFEKT?”

I den här gruppen har orgier aldrig varit på kartan utan mer ett sofistikerat smörgåsbord där man tog en laxskiva åt gången. Man kunde alltså röra sig mellan olika människor och titta på eller fråga vad man fick göra. Respektfullt, smakfullt. Det var ingen gubbe i ett hörn som runkade. Det var faktiskt aldrig någon som runkade i ett hörn. Det handlade mer om att se på andra som njöt och ibland delta i att ge njutning. Det var heller ingen läder/latex, nu piskar vi skiten ur någon-tillställning utan vi kom i snygga klänningar, välskräddade skjortor och ofta med diskreta men effektiva leksaker…

Trots att jag och Niklas slutade låtsas vara ett par så träffades vi med gruppen flera gånger. Vi var egentligen bara med varandra för sex och intelligent sällskap men ingen av oss var särskilt intresserade av seriösa relationer. Niklas slutade sedan komma till träffarna på grund av utlandsflytt men då gruppen hade ”uppskattat mitt deltagande” så fortsatte jag gå. Även under tiden jag sålde sex.

Några fina anekdoter:

Jag och Niklas hade förflyttat oss till ett av sovrummen och hade fantastiskt mjuksex (tjejer; ni vet när man får kuk så långsamt att man vill bita honom i axeln för att få mer) när en kvinna knackade på dörrkarmen.
”Får jag komma in?” frågade hon. Jag bjöd in henne. Hon ställde sig på knä brevid sängen och drog naglarna över min arm som hade ett fast grepp om Niklas höfter. Hon avslutade vid min hals, lät handen glida ned mot mina bröst som hon försiktigt smekte.
”Hur känns han? Beskriv” bad hon. Mitt i allt detta fick jag berätta om alla underbara känslor jag hade. Hennes hand rörde sig ned mot hans lår, mötte min och gled över hans rygg.
Ta skitbra sex och lägg till 100%: det var vår upplevelse. Hon behövde inte göra mer än att prata SÅ JÄVLA SEXIGT med mig och samtidigt beröra oss båda för att göra upplevelsen så mycket större.
Creds, girl.

Niklas var inte där. När ens partner inte var med bestämde man att ha en annan ”motpart”. Eftersom gruppen var konstant och sällan ändrades så hade jag bra kontakt med alla. En kvinna erbjöd sig, med glädje, att vara min ”vän” under kvällen. När det kändes rätt kysste hon mig. Vi var uppslukade av varandra och då bjuder hon in en man och hans vän. Kvinnan bakom mig och mannen bakom henne. Båda såg varandra i ögonen medan de lät sina händer gå över oss båda. Jag hade två vackra kvinnor som visste exakt vad de gjorde. Min vän bad mig slicka kvinnan medan hon gav sig på mannen. De båda la sig ned bredvid varandra så att de kunde hångla.
Jag har haft ett par fylleligg med tjejer så det här var ganska nytt. Min vän guidade mig medan hon långsamt tog hand om mannen. Under tydliga instruktioner kysste jag hennes lår, lät naglarna smeka hennes ljumskar, slickade henne retsamt. Insåg att mina naglar inte borde användas och fick frågan ”när du smeker dig själv så använder du naglarna, eller hur?”. Japp, med rätt glid och teknik går det (haha) och kvinnan njöt ännu mer.
Det visade sig att ge oralsex på kvinnor är SJUKT hett. Jag är inte ens bi men fan, fittor är grymma.
När vi kåtat upp dem till bristningsgränsen ville de knulla så jag och min vän satt på varsin sida medan vi log mot varandra och smekte det älskande paret. Senare den kvällen gick hon ned på mig och fick mig att komma. Så var vi bondade för evigt och hon är en av de jag saknar mest. Vilken kvinna.
________

Får pausa här och skriva om fler möten en annan gång!

Sammanfattningsvis: om du får en inbjudan till ett liknande sällskap och sköter dina kort rätt kan du sluta med vänner för livet och ha alla möjliga spännande upplevelser framför dig. Tacka ja snabbare än en affärsresande kommer av flyget!

En reaktion på ”Ett angenämt sällskap

Kommentarer inaktiverade.