Drömmer mig tillbaka – An(kom)st i Paris

Ju mindre sex jag får, desto mer tänker jag på det (har alltså en sambo som inte fullföljde sina sambo-plikter innan han reste bort).

Minns mycket fint. Bland annat hur ett återseende började.

Efter två månader i sär skulle vi träffas i Paris. På flyget kände jag det som alla kvinnor känt och således fruktar: oförberedd mens. Plöjer ned säkert 10 rutor flygplanstoapapper i trosorna och hoppas att det inte syns genom mina ljusa byxor. Väntar på hans försenade flyg på Charles De Gaulle i två timmar i ett tillstånd som bäst beskrivs som panikblandad förväntan. När jag såg honom tog jag en bild för att komma ihåg exakt denna stund och det gör jag fortfarande, med eller utan bild.

Jag beklagade mig över ”olyckan” i bilen. Min romantiska fantasi hade varit att stanna och köpa vin men istället blev det tamponger. Det som irriterade mig mest var hur osexigt mens är. Jag vet att han egentligen inte bryr sig (vi har lämnat en hel del hotellrum med blodiga lakan; ber alla städare vi utsatt för detta om ursäkt) men efter två månader ifrån varandra ville jag inte behöva lägga handdukar överallt. För att inte nämna skillnaden i känsla med mens: det motverkar glid och ser förjävligt ut.

Duschen lockade som aldrig förr. Fortfarande besviken på moder natur och allmänt ofräsch hoppade jag in. När jag kliver ut står han där. Naken. Med världens stånd och rinnande kran. Han böjer mig över handfatet och under hela tiden tar han av det varma vattnet och smeker hela min kropp. Bokstavligt talat hett. Jag ser oss båda i spegeln. Det där ansiktet. Hans starka armar. Hans vansinnigt hårda kuk.
Han lyfter upp mig på bänken, går ned på knä och slickar mig till orgasm. Sedan ställer han sig upp och kommer i mig.

Rörigt, kladdigt, inte alls vad jag tänkt mig men helt jävla underbart.

4 reaktioner på ”Drömmer mig tillbaka – An(kom)st i Paris

  1. Måste ge GH creds för att han lyckades få dig att känna dig sexig efter en sådan dag och vad som låter som en rejäl omgång. Respekt.

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.