Sex under mens – det är inte kört

Hade jag haft en blogg full med bilder på mina botoxläppar (som jag förstås inte har) och handväskor hade jag fått betalt för detta inlägg för det är så vridet och partiskt det bara kan bli.

Innan jag använde ett preventivmedel som raderade ut naturens straff till kvinnor så hade jag en vecka av värk och konstant panik över blodstänkta kläder och möbler. Om man dessutom har en oregelbunden helvetesvecka så är det svårt att planera sitt sexliv, framförallt som prostituerad.

PANG sa det så satt jag där dagen innan en träff och blödde som en krockad blodbuss. Efter att ha letat lite hittade jag Beppy: SEXTAMPONGEN. Förstår inte hur den inte kan vara mer populär eller välkänd.

Det är en rund svampbit med en sluttande ände och ett hål. Du mörsar in den med hålsidan nedåt och knullar glatt på. Sedan spenderar du tio minuter på huk med två fingrar upp i musen och krystar desperat. Det är det värt. Timpenning som hora minus 100 spänn för ett fyrapack och en smått patetisk stund på badrumsgolvet är en fin deal.

Om du aldrig vill ha barn så kan man även prova detta med vanliga tamponger.

4 reaktioner på ”Sex under mens – det är inte kört

 1. Hej Lisa!

  Du har så sjukt många bra tips! Allvarliga och en del som detta.
  Beppy är nytt för mig men kommer definitiv köpa, hittat på tampongshopen. TACK

  Deepthroat vill jag lära det, ger det fler kunder?

  Ayla (från mejlen)

  Gilla

 2. Hej Ayla,

  Tack så mycket! Kör på med Beppy, återkom med recension!

  Det gör det, Men du måste träna och notera mina råd om hur man gör det säkert.
  Undrar du något om det så vet du vart jag finns!

  Ta hand om dig

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.